Barnsko Online

581 treff

Viking barnesko gjør deg nesten like tøff som en ekte viking

Viking er kjent for sine solide støvler som gjør at du ikke trenger å tenke på våte føtter når det er regnvær, og med såler av kraftig gummi får de et godt grep på overflaten. Med varmt og deilig fôr inni får du både i pose og sekk siden føttene holder seg varme også i regnværet, men Viking har også vanlige sko både for sommer og vinter. Til og med sandaler finnes i sortimentet, slik at du er sikret fottøy til alle årstider og temperaturer når du velger Viking.

Viking barnesko – historie og kjente modeller

Det begynner å nærme seg et helt århundre siden Viking så dagens lys, og på så lang tid har Viking rukket å produsere millioner av sko til glede for mange. Skoene ble laget på en gummifabrikk i Askim hvor også andre gummibaserte produkter ble til, og på 50-tallet fikk Viking stor vekst grunnet billig energi og fikk etablert seg over hele landet. Skaffer du deg de ettertraktede gummistøvlene vil barnet helt sikkert trives ute i de våte forholdene, og det kjente Gore-Tex-materialet finner du i mange av skoene til Viking. Det finnes også terrengsko som tåler kuperte forhold dersom man skal ut på tur.

Viking sko for barn – vedlikehold og stylingtips

Siden Viking sine sko for det meste er laget av solid gummi, trenger du ikke tenke veldig mye på vedlikehold, men alle materialer bør behandles med aktsomhet. For det meste bør gummistøvler holdes innendørs, eller iallfall borte fra direkte sollys som kan gjøre skade på naturgummi. Alle sko har godt av å være så rene som mulig, så det er lurt å tørke av skitt og gjørme etter bruk ute i regnværet. Det kan lett gjøres med en fuktig klut. Gjør du dette, vil skoene fra Viking holde seg lenge.

Viking sko for barn online på footway

Footway har oversiktlige nettsider hvor du ikke trenger mange tasteklikk for å komme deg dit du vil. Straks du har funnet det fottøyet du ønsker, kan du få det sendt hjem raskt og uten fraktkostnader. Det er 180 dagers åpent kjøp hos footway, og skulle ikke skoene passe kan du lett få en ny størrelse. Prisgarantien vår er noe av det kundene setter mest pris på, den innebærer at hvis du finner skoene til lavere priser andre steder i Norge, kan du si fra til oss for å få samme pris.

Side 1 av 10

581 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK