Barund CPH-sko – dansk design

Foran deg finner du mange forskjellige skomodeller, alle laget av samme høye kvalitet, samme komfortable passform og med samme stilige design. Barund CPH er et velkjent skofirma som er bevisst på trender, den kvinnelige sjarmen og de beste materialene.

Barund CPH-sko

Paris er kjent som moteby og er stadig først ute med trendene. Portugal er på den andre siden kjent for sine håndverksteknikker, spesielt innen skoproduksjon. Å forene disse byene var et åpenbart valg for Barund CPH, som ble grunnlagt i 2008 av paret Anne Lund og Mads Richard.

Barund CPH-sko – stiltips og vedlikehold

For alle kvinner som elsker mote, er Barund CPH-sko et naturlig valg. Skoene er elegante og følger de siste trendene. Med materialer som semsket skinn og med smakfulle detaljer bidrar et par Barund CPH-sko til et perfekt antrekk som man kan bruke til både hverdags og fest.

Barund CPH-sko online på Footway

Hos Footway kan du shoppe i ditt eget tempo. Foran deg finner du et inspirerende sortiment av Barund CPH-sko av høy kvalitet. Når du finner noe du liker, er det bare å klikke seg frem til bestillingen. Vi betaler frakten, returen og gir deg alltid 180 dagers åpent kjøp.

Barund cph sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Nicole
Kjøp
Få igjen
Elle
Kjøp
Få igjen
7048003-4
Kjøp
Få igjen
Hope
Kjøp
Få igjen
Fleur
Kjøp
Få igjen
Dana
Kjøp
Få igjen
Julie
Kjøp
Få igjen
Celine
Kjøp
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×