Søk etter favorittskoene her!
0

Båstad Original Sko Online

Båstad Original – sko til industriarbeideren

Gi deg selv de beste forutsetningene for å orke lange arbeidsdager med et par Båstad Original-sko. Her finner du komfortable arbeidssko av ekte skinn, med en kraftig yttersåle som gir deg optimalt grep.

Båstad Original-sko – historie og kjente modeller

Båstad Gruppen, selskapet som står bak Båstad Original, ble grunnlagt i 1907. Med over 100 års erfaring og utvikling i bagasjen tilbyr selskapet noen av de beste arbeidsskoene på markedet. Hvis du jobber i et kjøkken, i helsebransjen eller på en arbeidsplass der du må beskytte føttene dine, er Båstad Original det riktige valget. Med en komfortabel passform og støtdempende innersåle har sko fra Båstad alt du trenger.

Båstad Original-sko – stiltips og vedlikehold

Sko fra Båstad Original er utviklet med tanke på oss som er i kontinuerlig bevegelse når vi er på jobb. Skoene gir deg godt grep på underlaget og deilig støtte under hele foten. Ved å fordele vekten jevnt over hele foten orker føttene mer, noe du vil kjenne, ikke bare i føttene, men i hele kroppen.

Båstad Original-sko online på Footway

Med komfortable sko fra Båstad Original vil du orke å prestere maksimalt på jobb. Her kan du klikke hjem et par fine og funksjonelle sko fra Båstad Original. Hos Footway handler du alltid enkelt og trygt. Med fri levering og retur samt åpent kjøp i 180 dager har du ingenting å tape.
Side 1 av 1
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×