Beige, Sko

96 treff

Beige til enhver anledning

Skoene er kanskje ikke alltid det første vi legger merke til når noen kommer inn i et rom, men det er garantert noe vi legger merke til i løpet av kvelden. Evnen til å kombinere sko med resten av antrekket, eller velge sko som sier wow på den gode måten, er et sikkert tegn på god smak. I løpet av året bruker vi en drøss med ulike bukser, jakker, vinterklær, sommerklær, farger og mønstre. Da er det kjekt å ha sko som passer til flere antrekk og flere farger. Beige sko er et genialt valg i så måte, og en farge som passer til det meste.

Beige sko i alle varianter

Med over 1600 ulike beige sko for dame, herre og barn er sjansen stor for at du finner akkurat de skoene som du er ute etter hos Footway. Vi har noen fantastiske beige modeller. Noen av disse er Sorel Caribous robuste fjell/vinterstøvler i skinn og gummi som gir den perfekte beskyttelse i snø og slapsevær og som holder deg god og varm. Videre finner du beige Havaianas eller Timberland sine ergonomiske sandaler i sortimentet vårt, til lekre pumps med en 13 cm hæl. Du kan også søke spesielt etter den modellen du ønsker, for eksempel herrestørrelse 44 eller damestørrelse 39, og finne den beige varianten som passer akkurat for deg.

Stell av beige sko

Footway.no har et stort utvalg av sko i alle farger, og flere hundre varianter i beige. Skoene kommer i mange former, for alle sesonger og i alle materialer. Og hvis du har konkrete spørsmål om hvordan du best pleier materialet i skoene dine, kan det være lurt å ta en telefon til vår kundeservice eller et kjapt søk på nettet etter materialet som du har spørsmål om. Noen generelle ’skovettregler’ kan vi absolutt anbefale: Hvis du bruker skoene dine i vått og fuktig vær, sjekk om du kan impregnere materialet, og gjør i så fall dette ofte. Fukt, og særlig salt i gatene vinterstid, vil skade skoene dine over tid. Har du skinnsko anbefales det å pusse dem ofte med en god og fet skokrem, så holder du skinnet mykt og pent i årevis.

Kjøp beige sko på Footway.no

På footway.no finner du kanskje ett av Norges største utvalg av beige sko – over 1600 ulike typer sko for barn, dame og herre. Footway.no har jevnlig salg, for eksempel januarsalg og sesongsalg, hvor du kan gjøre skikkelige kupp. En stor fordel ved å handle på footway.no er at vi sender deg varene uten fraktkostnader. I tillegg er det gratis å returnere varer. Vi gjør det nemlig like enkelt for deg å kjøpe sko på nett som å kjøpe sko ute. Du har også 180 dagers åpent kjøp noe som gir deg massevis av tid til å prøve ut skoene i ro og mak, og å ta den tiden som du trenger til å bestemme deg.

Offroad Multicolor
SALG
Korkis White
Varberg Pink
SALG
Flora Rose Dust
SALG
2790 Suew Nude N17
FÅ IGJEN
Maya Blue
SALG
Begna Lt Pink
Korkis Pink
NYHET
Tuna Pink/black
FÅ IGJEN
Jess Platin
SALG
Starlily Bow Sand
SALG
Korkis Pink
NYHET
Side 1 av 2

96 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK