Belmondo, Sko

3 treff

Belmondo – trendy kvalitet

Belmondo er et skomerke med røtter i Tyskland, og de produserer sko for både kvinner og menn. For å få en kreativ look med et fargesterkt uttrykk, og for å få et personlig preg på antrekket, er Belmondo virkelig merket som passer for dette. Med dine Belmondo-sko på føttene kommer du alltid til å føle deg bra, uansett om du er på jobben eller på vei til en fest. Sett ditt eget preg og etterlat et avtrykk i andres motebevissthet ved å tilføre en fargeklatt i den grå hverdagen og på en smakfullt måte. Hvorfor ikke friske opp den grå dressen på vei til et møte? Eller for damene – et par fantastiske pumps som føles komfortable gjennom hele middagen, og som dessuten er komfortable nok om du vil danse hele natten!

Gjør verden vakrere med Belmondo-sko

Merket som ble grunnlagt året 1989, har vokst kraftig opp gjennom årene og er ledende innen sko på det store verdensmarkedet. Foretaket finnes i dag i 20 land, og selvsagt finner du dem i de store motebyene som Paris, Tokyo og Stockholm. Belmondo lager moteriktige sko for alle ønsker, med høy trendfølelse og en streben etter alltid å bevare den samme, høye kvaliteten. Med inspirasjon fra de store motehusene har Belmondo tolket trendene og skapt noe unikt, som tiltaler både menn og kvinner som ønsker å fremheve sin egen, individuelle stil.

Belmondo-sko – riktig til alle anledninger

Belmondo er italiensk og oversettes til ”vakker verden”. Navnet er virkelig passende for dette merket, som definitivt er med på å gjøre verden vakrere. Skoene er laget av lær, som har den egenskapen at det former seg etter foten, noe som gir en utrolig bekvem sko som kommer til å holde lenge. Dress opp hverdagslooken med et par høyhælte sko eller støvletter, eller hvorfor ikke dra på deg et par gode slip-ons og gjøre den mest komfortable stilen din enda mer trendy? Mulighetene er uendelige, og med disse skoene, som passer til alle anledninger, blir det en fryd å mikse og matche.

Belmondo online på Footway

Hos oss på Footway finner du massevis av fantastisk fine skomodeller fra merket Belmondo. Alltid med 180 dagers åpent kjøp og gratis frakt samt gratis retur! Du kan dermed prøve skoene dine i ro og mak. Vi på Footway er dessuten alltid tilgjengelige om du skulle trenge hjelp med noe. Det er bare å ringe eller å maile, så hjelper vi deg med det du lurer på!

Innlegg om Belmondo
H
hege -
Vis flere innlegg
Billigkroken
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK