Sko

28 treff

Pantofola d'Oro sko, luksuriøs italiensk sportsmote

I over hundre år har de skapt fotballsko i øverste klasse. Nå tar Pantofola d'Oro sko neste skritt i utviklingen av eksklusive high-end joggesko for de med høye krav.

Velkledd hverdagslook med atletisk preg

I oversettelse fra italiensk betyr Pantofola D'oro ""gyldne tøfler"". I dag er skomerket, som har sine røtter i Ascoli Piceno, mer populær enn noensinne, og samlingen inneholder moderne joggesko av det luksuriøse slaget. Kolleksjonen fra Pantofola d'Oro her på Footway er fylt av attraktive og spennende design. Her finner du alt fra joggesko i klassiske farger som svart og hvitt til trendy modeller i stilige røde toner. Med en tidløs og atletisk følelse har Pantofola d'Oro skapt et stilsikkert uttrykk bestående av utsøkte materialer. Det moderne og estetiske står i søkelyset, og skaper et urbant utseende. Med stilriktige detaljer og dekorative mønstre skaper merkevaren mote for den moderne mann. Og de har også stilige sko til kvinnene.

Fasjonable Pantofola d'Oro sko i spennende farger

Hvis du ønsker et stilig og trendy utseende er motemerket Pantofola d'Oro et perfekt valg. Hold orden på nye trender og finn din egen favoritt blant Pantofola d'Oro sneakers på Footway. Pantofola d'Oro sitt brede utvalg er fylt med muligheter som gir en velkledd men avslappet look. For eksempel kan du velge en klassisk Pantofola d'Oro Ascoli med myke brune toner. Eller hvorfor ikke velge å investere i en Arezzo-modell i klassisk marineblått og hvitt? En uslåelig og tidløs fargekombinasjon. Pantofola d'Oro har et bredt utvalg av fasjonable kvalitetssko, for eksempel Pantofola d'Oro fotballsko og Pantofola d'Oro Fortezza, i materialer som semsket skinn, lerret og stoff.

Allsidig og elegant

Hva er dine favoritter fra Pantofola d'Oro sko? På Footway vil du alltid finne moteriktige sko fra de mest populære varemerkene. Hvis du er ute etter sko med eksklusive materialer, så er Pantofola d'Oro et godt valg. Disse skoene skaper et stilsikkert preg som er like tidløst som det er sporty. Dessuten er de vellagde. Skoenes sammensetning i lær vitner om svært dyktige håndverkere. I tillegg er skoene allsidige - de fungerer like godt på jobb som på lørdagskveldens tur på baren. Den elegante og uformelle skomoten er et smart stilvalg, siden den kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Pantofola d'Oro er med andre ord både et praktisk og elegant valg.

Pantofola d'Oro sko online hos Footway

Se de nyeste trendene i den utsøkte og stilfulle samlingen av sportssko fra Pantofola d'Oro her på Footway og finn dine egne favoritter. Butikken har et stort utvalg av sko i en rekke utførelser, modeller og farger. Leveransene er raske og inkluderer også gratis frakt og gratis retur. Husk at når du kjøper dine sko hos oss, får du alltid 180 dagers åpent kjøp.

Laces
SALG
Woman Lace
FÅ IGJEN
Striped Shoe
FÅ IGJEN
Laces
SALG
Laces
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

28 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK