Betsey Johnson, Sko

3 treff

Betsey Johnson – kule sko til kule jenter

Farger, mønstre og spennende modeller er tre ord som beskriver skoene fra Betsey Johnson. Det kjente skoforetaket tilbyr et stort og mildt sagt variert utvalg av lekre damesko med mange forskjellige utseender. Stilen er ungdommelig med en tøff attityde.

Betsey Johnson-sko – historie og kjente modeller

Betsey Johnson ble grunnlagt allerede på 1960-tallet av kvinnen med samme navn. Betsey har gått siden egen vei siden begynnelsen, og har skapt sko med en unik vri og lekre detaljer. Skoene er både tøffe, sexy og bohemaktige. Her kan du velge mellom nydelige høyhælte sko i mange modeller og farger.

Betsey Johnson – stiltips og vedlikehold

Skoene kan fort bli prikken over i-en på antrekket ditt. Match en nedtonet klesstil med et par Betsey Johnson-sko, så vil du forstå hva vi mener. Her kan du velge mellom farger som blått, rødt og svart, og blant spennende mønstre som leopard, rutete eller slangeskinnsimitasjon.

Betsey Johnson-sko online på Footway

Ta et dykk ned i vårt store utvalg av Betsey Johnson-sko og klikk hjem favorittene dine i dag! Hos Footway kan du handle enkelt og trygt og uten å måtte reise deg fra sofaen. Som vanlig spanderer vi frakt og retur, og du får alltid 180 dagers åpent kjøp.

Innlegg om Betsey Johnson
S
Sandra -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Taalia
SALG
Taalia
SALG
Zzo
SALG
Nyheter
Taalia
SALG
Taalia
SALG
Zzo
SALG
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK