Bianco Sko Online

144 treff

Dansk suksessdesign

Bianco er et dansk suksessfirma grunnlagt i 1987, og som i dag har butikkeri 145 land rundt om i verden, blant annet i Sverige, Danmark, Norge og Finland.Skoene preges av et minimalistisk og elegant design, typisk for Skandinavia.

Franchise som fanger oppmerksomhet

René Pieper Laursen stiftet firmaet, som i dag drives med fokus påfranchise. Målet er kontinuerlig ekspansjon, noe de klarer ved hjelp av vakkertdesign og sko som fanger kundenes oppmerksomhet. De har til og med et mål om åbli verdens største franchisefirma innen sko, og deres smarte modeller ervirkelig et steg i riktig retning. Firmaet jobber under mottoet «om du kandrømme det, kan du gjøre det». René Pieper Laursen har også sagt at «hvis dintro er sterk, kan riker bygges og krig overvinnes – en tankegang som motivereross!» Mektige ord, for å si det mildt.

Prêt-à-porter og haute couture

En stor del av skandinavisk mote preges av en stilren tenkemåte og forbindesofte med minimalistisk design – og Bianco er intet unntak. Bianco jobber bådeinnen prêt-à-porter og haute couture. Prêt-à-porter er ferdigsydde, ungdommeligeog avantgardistiske klær, mens haute couture sys eksklusivt etter individuellemål. Bianco samarbeider med mange unge designere, og henter inspirasjon frakunst- og kulturverdenen, selv gatekunst. På denne måten lykkes firmaet i åmikse og blande på interessante og modige måter for å nå et høyt nivå idesignspråket – og lokke til seg oppmerksomhet for kreasjonene sine.

Kunst og mote i samspill

Firmaet holder godt øye med moteverdenen og samler inntrykk fra catwalken. Biancoreflekterer dermed det som er aktuelt i moteverdenen og holder seg à jour meddet som gjelder. Et annet innslag i arbeidsmetoden er det de kaller BiancoArtist Takeover Concept, der kunst og mote blandes i en hellig allianse. Toganger i året lar Bianco kunstnere stå helt fritt og skape kunstverk for deaktuelle kolleksjonene, og gjennom dette arbeidet skapes interessantekolleksjoner samtidig som lovende kunstnere får gi uttrykk for sin kunst – og attpåtilpåvirke moten.  På Footway har vi dameskofra Bianco i flere modeller, alt fra høyhælte sko, støvler og støvletter tilsmarte pumps og skoletter. Med Biancos effektive designspråk kan du lett mikseog matche mange forskjellige stiler, og velge alt mulig fra garderoben din forå finne det du synes passer best. Bianco produserer også herresko – og snakk omherresko! Her er lave sko, pensko i skinn, Chelsea boots med en smart liten hælog knalltøffe skoletter som tar jeansantrekket ditt til et nytt nivå. Match demgjerne med en skinnjakke eller frakk. 

Side 1 av 3

144 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×