Billi Bi Sko Online

119 treff

Skandinavias største

Billi Bi er kjent forpassform, design, mote og kvalitet. Produksjonen utføres av firmaet Fransi A/Spå velvalgte fabrikker i Italia og Spania, og bare den beste skinnkvalitetenbrukes. Billi Bi er spesielt fokusert på enkel og sofistikert design, og har slikblitt et av Skandinavias ledende varemerker innen sko og støvletter.

Fiskeskinn på 1930-tallet

Fransi A/S ble etablerti 1936 av Søren og Evelyn Friss da de begynte å lage barnesko på en liten låvei København – siden den gang har firmaet vokst betraktelig, og i dag produsererde damesko i et forrykende tempo. I begynnelsen fantes det ikke tilstrekkeligmed skinnmateriale, men det hindret ikke Søren og Evelyn, som istedenfor jobbetmed blant annet fiskeskinn. Skinnet kom fra steinbit, ål og rognkjeks, og delyktes med å utvikle attraktive og komfortable sko. Man tar hva man har, somskomakerne sier. Det er det de burde si, i alle fall. Firmaet hoppet flereskritt fremover etter at Søren og Evelyns sønn, Carl, kom inn i bildet. Han begynteallerede som 16-åring å jobbe som skomaker, og deretter reiste han til Italiafor å studere design på høyt nivå på prestisjetunge Ars Sutoria – han bleuteksaminert med toppkarakterer og ble boende lenger enn planlagt for å jobbe påen skofabrikk. Takket være hans sans for design og kreative ferdigheter bleCarl Friis en viktig person innen den danske moteeliten på 60-tallet.

Oppkalt etter franskblåskjellsuppe

Carls sønn Carsten troppetinn i firmaet på slutten av 80-tallet mens han studerte økonomi og juss vedCopenhagen Business School. Han startet merket Billi Bi i 1993, oppkalt etter yndlingsrettenfransk blåskjellsuppe. Tanken bak merket var å introdusere en vågal nykommer,men over tid har Billi Bi vokst og blitt firmaets viktigste merkevare. I dag ledesfirmaet av Carl og Carsten, på mange måter en perfekt blanding av togenerasjoner og også en refleksjon av fortid, nåtid og fremtid. Inspirasjon fragammelt og nytt. Naturligvis vil kunnskap og tradisjoner føres videre til nestegenerasjon, og generasjonen etter den, i det danske familieforetaget. Arbeidetmed å utvikle nydelige sko i flott design vil sannsynligvis ikke avta, menheller øke. På Footway tilbyr vi et stort sortiment av Billi Bi, med damesko tilalle anledninger, i mange farger og både til vinter og sommer. Enten du er påjakt etter utsøkte støvler, kjekke sandaler eller flotte støvletter, så finnerdu det du leter etter hos en av våre danske favoritter. Klikk på kategoriene våreovenfor.

Side 1 av 2

119 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×