Sko

146 treff

Odd Molly sko – skapt for å inspirere

Odd Molly er en svensk merkevare som ble opprettet i 2002 og som har hentet inspirasjonen sin fra en skater-jente i Venice Beach på 80-tallet – en fri sjel som ønsker å frigjøre seg fra vanlige konvensjoner og følge sine egne drømmer. Det er nemlig akkurat dette Odd Molly har gjort, og hos Footway finner du utallige Odd Molly sko som representerer disse verdiene, enten du ser etter Chelsea-støvler, tekstilsko eller solide gummistøvler. Odd Molly er et merke med en hjerne, et hjerte og en bevissthet, men som likevel ikke tar seg selv for alvorlig – perfekt for det moderne og frittenkende individet.

Unike Odd Molly sko krever unik pleie

Odd Molly lager sko som passer for alle slags situasjoner, og vedlikeholdet må vurderes ut i fra den enkelte sko. Ulike Odd Molly sko trenger ulikt stell avhengig av materialet den er laget av. En solid gummistøvel trenger bare å skylles under rennende vann eller tørkes av med en fuktig klut om den skulle bli skitten. Skinnstøvletter bør imidlertid impregneres før bruk for å være sikker på at fuktigheten ikke trenger gjennom materialet, og eventuelle flekker bør fjernes med en skobørste eller fuktig klut. Bruk gjerne voks eller skokrem for å friske opp skoene ved behov. Alle sko bør også luftes godt etter vask og bruk, særlig vanntette sko som ikke puster. Det er viktig å ta vare på skoene, for da vil skoene ta vare på føttene dine!

Odd Molly sko – fottøy som gir liv til antrekket ditt

Hos Footway finner du utallige modeller fra Odd Molly sko som kan kombineres med mange forskjellige klesstiler. En av tankene bak Odd Molly er å bryte ut av konvensjoner, så hvorfor ikke la seg inspirere til å sette sammen et helt unikt antrekk. Bruk en lekker chelsea-støvel fra Odd Molly med en løstsittende og fargerik sommerkjole når været tillater det, eller hvorfor ikke bruke fargerike gummistøvler sammen med en konvensjonell høstkåpe for å skape litt ekstra liv når mørket faller på? Hos Footway har vi en mengde Odd Molly sko som bare venter på å bli en del av din helt unike stil og garderobe!

Finn dine Odd Molly sko raskt og enkelt hos Footway

Felles for alle Odd Molly sko er tanken som ligger bak selve merket – et ønske om å gå sin egen vei og skape sin helt unike stil. Bruk vårt filter til å finne de rette skoene for deg og Footway vil gjøre sitt aller beste for at du skal få skoene dine så raskt og enkelt som mulig. Prøv skoene hjemme i ro og mak før du bestemmer deg, og du har fri retur i 180 dager hvis skoene ikke skulle falle i smak. Hvis du har noen spørsmål om din bestilling er det bare å ta kontakt – vi er her for å hjelpe deg med å finne din unike stil!

44330
SALG
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

146 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK