Birkenstock Sko Online

195 treff

Ta en titt på de nærmeste sandalene du kan finne – sjansen er stor at de er et par Birkenstock. Det tyske firmaets herkomst går 230 år tilbake i tiden, med andre ord en lang tid for å bygge opp en utrolig kompetanse for sko – å specielt for ortopediske sko.

I et par Birkenstock hviler hele foten i skoen, det vil si at tomrommet under foten fylles opp å det blir et jevnt underlag for hele foten. Skånsomt, bra for blodsirkulasjonen, holdningen å er derfor bra for deg. Med føttene i et par Birkenstock blir alt helt naturlig. Føttene trives som best i et par åpne sandaler der dine varme føtter får rikelig med frisk, kjølig luft.

Beste omsorg og komfort

Når høsten sniker seg inpå kanskje et par stengte passer bedre, slik at tærne dine ikke fryser. Skoene er også veldig lette sko, laget i mocka, jute, skum, naturkork fra kork eik i Portugal og slitesterk EVA (Etylenvinylacetat) for å tilby føttene beste mulige omsorg og komfort. Fakta er at Birkenstock har bidratt så pass mye til føttenes velstående at ordet ”fotseng” ble oppfunnet av firmaet. Tenk deg: ikke bare en sko eller en sandal - en seng for føttene dine.

Perfekt komplement

Et par Birkenstock bør være grunden for hver enkelt mann, kvinnes og barns sandaleutvalg. Et perfekt komplement til vanlige sko – fordi om risikoen selvsagt er stor at du slutter å bruke dine vanlige sko når du har oppdaget hvor vennlige sandalene er mot føttene dine. Johann Adam Birkenstock la grund for Birkenstock allerede 1774 når han tok over et gammelt skomakeri. Litt mer enn hundre år senere reiste Konrad Birkenstock land og rike rundt for å forelese om sine revolusjonerende ortopedi- og anatomiidéer. Idag eies firmaet av de tre brødrerne Stephan, Alex og Christian Birkenstock – hver dag sendes 80 000 par sko og sandaler ut i verden. Firmaet er et av Tysklands største å ansetter omtrent 3 000 personer.

La føttene dine hvile

På Footway finner du både barnesandaler i herlige farger og klassiske sandaler for både herrer og damer, å manga andre modeller. Så om du leter etter den ultimate sandalen, let ikke lenger – men let gjerne rundt blandt våre modeller. Vi har et stort utvalg av den tyske kongen. Tenk på at Birkenstock rekommanderer at du har en halv centimeter mellon tær å framkanten på skoen – da sitter de perfekt. Husk også at det finnes to bredder på Birkenstock sandaler og sko: en for smale føtter å en for brede. La føttene dine hvile like mye som resten av kroppen din.

Side 1 av 4

195 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×