Birkis Sko Online

0 treff

Birkis sko - Stilige og ortopedisk oppbygde

Birkis sko gir deg muligheten til å både ha fine sko på føttene og samtidig traske rundt i et ortopedisk oppbygd fotblad. Skoene finnes i mange forskjellige design, modeller og farger på Footway.

Eksperter på komfort

Birkenstock kjenner de fleste til, et merke som ofte forbindes med komfortable sko. Birkis sko er i sin tur en del av Birkenstock og er et av deres sist innførte varemerker. For å forstå hvilken arv Birkenstock hviler på, må vi ganske langt tilbake i tid. Så tidlig som i 1896 begynte Konrad Birkenstock i Frankfurt å lage sko med avrundede såler. Etter Konrad fulgte en lang rekke etterkommere, som også jobbet med å utvikle ergonomiske sko. Til slutt, i 1964, tok Carl Birkenstock opp den første Birkenstock sandalen og resten er historie. Merket ble virkelig et kjent navn og en sko for den vanlige manns fot, kjent for sin utmerkede passform. Senere utviklet de Birkis, ergonomiske sko med morsomme og spennende design for menn, kvinner og barn.

Birkis sko, sjarmerende sko med høy komfort

Birkis sko er tilgjengelige i ulike modeller, men den mest klassiske av Birkis sandaler, er Birkis Skorpios. Skoene finnes også i flere sjarmerende trykk og farger. Hvem har sagt at en komfortabel sko må være kjedelig? Kanskje trenger du en komfortabel sko som barnet ditt kan bruke på skolen? Da er Birkis barn et perfekt valg. Eller en behagelig sko for deg selv til lange dager på jobb? Du vil uansett finne en Birkis sko som passer for deg. Birkis er også tilgjengelig i Alpro-skum. Disse tåler fuktighet og er ideelt når det er vått og skittent, for eksempel under hagearbeid eller en tur på stranda.

Sko i lettstelte materialer

Birkis sko og sandaler har alle et ortopedisk fotblad, bygget for å være i stand til å bevege seg med god komfort, både innendørs og utendørs. Mange av Birkis sandaler har en såle av semsket skinn og en utside av Birko-Flor, et materiale i skinn med fleecefôr. Birko-Flor er veldig lett å vedlikeholde; når skoene blir skitne, må du bare tørke dem med en fuktig klut. Birkis er også tilgjengelige i hundre prosent Alpro-skum, et materiale som tåler fuktighet og skitt. Fordi det er et helt vannavvisende materiale, er det bare å skylle eller tørke dem når de blir skitne.

Birkis sko online hos Footway

Ser du etter komfortable og stilige tøfler, bør du se påde Birkis Birkenstock modellene som er tilgjengelige hos oss på Footway. Disse skoene, med ortopediske, såler er lagd i mange vakre farger og morsomme trykk. Her er det raskt og enkelt å handle sko. En rask levering av din bestilling er viktig for oss. Selvfølgelig får du også gratis frakt. Vi gir deg deretter god tid til å prøve dem, ettersom du får 180 dagers åpent kjøp. Det vil heller ikke koste noe å bytte dem, hos oss får du fri retur.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK