Biviel-sko – spansk design og italiensk kvalitet

Biviel er skomerket for deg som stiller høye krav til kvalitet, passform og design. Hvis du leter etter trendy, men samtidig originale skomodeller, har du kommet rett. Velg mellom mange fine sko i flere ulike modeller, mønstre og farger, og klikk hjem favorittparet ditt allerede i dag!

Biviel-sko – historie og utvalg

Biviel er et spansk skomerke som retter seg mot kvinner. Med en spansk og europeisk stil og med de beste materialene fra Italia er Biviel-skoene ikke bare fine, men de er også av høy kvalitet. Biviel-skoene kommer i mange flotte modeller, for eksempel lekre sko med kilehæler, festlige pumps i friske farger og deilige lave sko som piffer opp antrekket ditt.

Biviel-sko – stiltips og pleie

Biviel-sko er utrolig festlige og elegante. Her kan du velge mellom farger som blått, rosa og oransje, men også mer stilrene sko i svart. Blant materialer som skinn, tekstil og denim finner du garantert et par Biviel-sko som skiller seg ut fra mengden. Kombiner med en nydelig kjole eller kjør på med favorittjeansene dine – alt passer!

Biviel-sko online på Footway

Klikk hjem et par nye Biviel-sko hos Footway! Du slipper å betale for frakt og retur, og med 180 dager åpent kjøp har du god tid til å tenke deg om. Bli inspirert av et variert skoutvalg hos oss!

Biviel sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Sac
Få igjen
Kaka
Få igjen
Kaka
Få igjen
BN007
Få igjen
BV3560
Få igjen
BV3633
Få igjen
BV3578
Få igjen
BV3595
Få igjen
BV3263
Få igjen
BV3262
Få igjen
Silky
Få igjen
Bv 3092
Få igjen
Bv 3111
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

19 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×