Björn Borg, Sko

218 treff

Fokus på alle sammenhenger

Björn Borg ble grunnlagt på slutten av 1980-tallet, og varemerket står for innovativt og kreativt design. Inspirasjonen til skoene kommer fra sport, men kombinert med designet føles skoene sofistikerte og moteriktige. Björn Borg fokuserer på å lage komfortable sko som kan anvendes i alle sammenhenger.

Utrolig undertøy

Det var på midten av 1990-tallet at merket ble populært, og en av Sveriges største idrettsutøveres navn dukket opp overalt, spesielt innen undertøy. Signaturen var livlig, fargeglad og ekspressiv. Tidligere ble merket knyttet til stjernen Björn Borg, og mange forbinder Björn Borg mer med mote enn tennis, men i dag klarer merket seg godt selv, naturligvis takket være en skarp sans for trender, flotte klær og sko, og et eget varemerke.

En av Sveriges største

Likevel kan vi fortelle litt om Björn Borg: En av Sveriges desidert største idrettsutøvere som i sin storhetstid vant hele elleve singeltitler i Grand Slam, fem strake Wimbledon-seire og fire strake seire i French Open-turneringer. Han har blitt kåret til Sveriges største idrettsutøver flere ganger, og i USA er han hyllet som den nest største idrettsutøveren etter Muhammad Ali. I dag foretrekker Björn Borg å holde seg utenfor medienes søkelys, men gir et intervju en gang i blant. Målet med varemerket Björn Borg er å være der for de aktive og de som vil føle seg attraktive. Aktivitet og mote er stikkordene. Merket har til hensikt å kombinere sport, mote og aktivitet, og produserer elegante produkter som passer til daglig bruk og trening. I november 2014 satset firmaet på en ny filosofi: Å spre kjærlighet til alle og støtte opp om likeverd. Blant annet ble det lansert en reklamekampanje med to menn som kysser hverandre, og som fikk mye oppmerksomhet i USA, både positiv og negativ. Firmaet er aktivt i mange land, og salget er størst i Nederland, Danmark, Norge og i merkets hjemland, Sverige. Det største markedet, Nederland, har flere tusen forhandlere.

Feel the love

På Footway føler vi kjærligheten fra Björn Borg. Vi har et mangfold av råflotte modeller. De preges av en sportslig fritidslook og finnes for både menn, kvinner og barn. Her er ikke bare sneakers, men også tidløse støvletter og støvler. En av våre mest populære damesko er faktisk en vinterstøvlett, etterfulgt av en pen sneaker. For menn gjelder det samme: Modellen Martin ligger høyt i toppen, etterfulgt av fritidsskoen Coltrane i fine høstfarger. På Footway har vi også barnesko fra Björn Borg som er tilpasset lange dager utendørs fulle av eventyr og aktivitet. Sammen med danske motemerker og øvrige skandinaver styrer Björn Borg den skandinaviske moten fremover med stormskritt. Helt fantastisk for oss forbrukere – i denne fremgangen myldrer det av flotte sko. Finn dine nye Björn Borg-sko på Footway!

Innlegg om Björn Borg
T
terje nesse -
Lene, Guide -
Vis flere innlegg
Milko 02 Mid M Black
FÅ IGJEN
R800 Mid Fur M Black
FÅ IGJEN
Curd M Brown
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

218 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK