Black Lily, Sko

1 treff

Black Lily sko med tøff attitude

Her har du et mildt sagt spennende skosortiment fra Black Lily – alt fra tøffe sko med hæler til mer feminine og jentete sandaler. Her finner du garantert sko som appellerer til din personlige stil. Black Lily er en perfekt blanding av det tøffe og det feminine.

Black Lilys historie og kjente modeller

Black Lily er et dansk varemerke som satser på skomote som tiltaler helt forskjellige kvinner. På den ene siden har de det tøffe – Black – som er sko som føles rockete og tøffe. På den andre siden tilbyr selskapet Lily, som er en mykere og mer feminin stil. Black Lily-sko er av høy kvalitet, og med en dose skandinavisk design og solide materialer finnes noe for alle.

Black Lily-sko – stiltips og vedlikehold

I sortimentet fra Black Lily finner du alt fra varme og trendy høst- og vintersko til deilige sommersandaler. Med en fargepalett som går fra sort til lyseblått og gult finnes sko for alle årstider. Black Lily-sko kommer med lekre detaljer som får skoene til å skille seg ut.

Black Lily-sko online på Footway

Bestill enkelt på Footway! Vi kan alltid tilby de siste trendene og sko av aller høyeste kvalitet. De nye Black Lily-skoene dine er kun noen museklikk unna. Footway sørger for rask og gratis leveranse – alt for at shoppingen skal bli så morsom som mulig.

Knightdale Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK