Black Venus, Sko

5 treff

Black Venus – sko for fashionistaer

Her har du høye hæler på sitt beste. Black Venus er en mester på å designe og produsere damesko i utfordrende design og av høyeste kvalitet. Med alt fra platåsko til kilehæler, stiletter og pumps finnes det noe for alle. Velg mellom alle tenkelige farger og modeller og finn favorittene dine i dag!

Black Venus – historie og kjente modeller

Det italienske skomerket Black Venus spesialiserer seg på damesko med et sensuelt design. Med kvalitetsmaterialer, detaljer med ekte Swarovski-krystaller, italiensk håndverk og et sortiment som også inkluderer større damestørrelser, tilbyr de sko til alle kvinner. Selskapet ble grunnlagt i byen Montegranaro, en region som er viden kjent for skomakerkunst.

Black Venus sko – stiltips og vedlikehold

Hvis du vil kle deg ekstra fint til hverdags, kan du med fordel bruke et par nydelige Black Venus-sko. Riktignok er de fleste skoene i sortimentet veldig festaktige og passer aller best med den fineste festkjolen din. Kjør ton-i-ton eller bryt opp looken med en ordentlig fargekontrast! Et par fargerike sko fra Black Venus blir superlekkert sammen med en kjole i en diskret farge.

Black Venus-sko online på Footway

Kle føttene dine i italienske damesko av høyeste kvalitet og føl deg stilig og vakker. Hos Footway er du alltid velkommen til å shoppe og bli inspirert til å prøve ut nye stiler. Du betaler aldri for mer enn skoene – vi spanderer frakt og retur og gir deg åpent kjøp i 180 dager.

4022
SALG
3811
SALG
3575
SALG
3952
SALG
3948
SALG
Nyheter
4022
SALG
3575
SALG
3811
SALG
3948
SALG
3952
SALG
Billigkroken
3952
SALG
4022
SALG
3575
SALG
Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK