Blackstone – klassiske sko med ny vri

Sats på en tidløs klassiker med ny vri ved å unne deg et par Blackstone-sko. Med fokus på detaljer, materialer og kvalitet kan Blackstone tilby herre- og damesko med tidløst, men likevel trendy design. Kun det beste er bra nok for føttene dine!

Blackstone-sko – bakgrunn og kjente modeller

Blackstone er et amerikansk merke som ble etablert i 1992 av brødreparet Dick og Wim de Bruijn. Før dette var det faren deres, Johan Adam, som ledet bedriften. Blackstone-sko kjennetegnes av solid materiale, kvalitet og herlig passform. Med en tidløs og klassisk stil med en ny og mer ungdommelig vri finner du sko til alle anledninger.

Blackstone-sko – stil og vedlikehold

Blackstone-sko er kjente for sin utrolige holdbarhet, kvalitet og passform. Med ekte skinn, solide gummisåler og behagelig fotseng holder et par Blackstone-sko utrolig lenge. Ta vare på skoene ved å bruke egnede skoprodukter.

Blackstone-sko online på Footway

Hvis du er på jakt etter sko som føles behagelige hele dagen, hver dag, og som er lette å kombinere med diverse antrekk, er det Blackstone du leter etter. Bestill dem hjem allerede i dag! Footway gir deg gratis og rask leveranse. Hvis skoene ikke føles helt perfekte, spanderer vi returen. Du har også hele 180 dagers åpent kjøp for å prøve skoene.

Blackstone sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
AM32
Kjøp
Få igjen
CW96
Kjøp
Få igjen
Bent
Kjøp
Få igjen
Maja
Kjøp
Få igjen
Maja
Kjøp
Få igjen
Kurt
Kjøp
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×