Blink, Sko

10 treff

Ung og fresh med Blink-sko

Blink er et merke som ofte forbindes med stikkord som ungt, fresht og moderne. Blink er et søstermerke til velkjente Bronx, og for mange signaliserer merket high street fashion til konkurransedyktige priser. Skoene blir lagd av både lær og syntetisk materiale, noe som gjør kolleksjonene – som kan inneholde så mange som 500 forskjellige modeller – veldig allsidige, der alle kan finne noe som passer deres stil. Med en allsidighet tangert av få andre merker er Blink hele tiden i forkant når det gjelder nye stiler og trender.

Nederlandsk design med Blink

Blink eies av en nederlandsk skoprodusent som har hele 125 års erfaring med skoproduksjon. Blink lager alt fra luksuriøse pumps i skinn til mer unge og hippe sneakers med glamour-vibber, som kan piffe opp et hvilket som helst hverdagsantrekk. Du finner til og med kraftige og solide støvler og boots og komfortable og stilrene støvler i Blinks sortiment. Skoene er ment å gi den som har dem på, følelsen av å ha det lille ekstra. Designeren bak Blinks store suksess er den unge nederlenderen Krijn Dijkmans. Med en visjon om å gjøre en ung og trendy touch tilgjengelig for alle bidrar designeren til å forynge og fornye skomoten år etter år.

Balanse mellom kvalitet og pris med Blink-sko

Blink streber etter å kunne tilby sko som er både prisgunstige og av god kvalitet. Ideen er at kundene skal kunne kjøpe flere par sko for å kunne kombinere dem med forskjellige klær og stiler. Blink-skoene lages derfor med både ekte skinn og syntetisk materiale, så kostnadene kan holdes lave uten at kvaliteten forringes. Slik kan du tilføye nye, freshe sko til garderoben din i sesong etter sesong. Dette merket er lett å like for de fleste jenter. Et sortiment som dekker alt fra høye hæler til deilige sneakers, gjør at du garantert finner de nye må-ha-skoene dine blant alle disse små skjønnhetene, og du finner sko du kan kombinere med favorittklærne dine, uansett hvilken stil du har.

Kjøp Blink-sko online på Footway

Hos oss på Footway kan du shoppe så mange Blink-sko du bare orker, alt fra mer pyntede høyhælte til komfortable sneakers og solide støvler! Du finner garantert skoene for deg i det fantastiske utvalget vårt. Vi leverer alltid raskt og uten mas. Du har som vanlig hele 180 dagers åpent kjøp, og hvis skoene ikke passer, har vi til og med gratis retur, så du kan bytte til et par som passer! Det er bare å klikke hjem favorittene dine blant hundrevis av nydelige sko i dag!

Innlegg om Blink
A
Ajza -
M
Maria -
Vis flere innlegg
BL 388
3 FOR 2
BL 308
3 FOR 2
BL 383
3 FOR 2
BL 314
3 FOR 2
BL 316
3 FOR 2
BL144
3 FOR 2
BL 314
3 FOR 2
BL253
3 FOR 2
BL 236
3 FOR 2
BL 081
3 FOR 2
Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK