Blowfish Sko Online

30 treff

Finn deg selv

Blowfish kommer fraCalifornia og Malibu. Dette er sko for å skape din egen stil. Det amerikanskemerket er laget for deg som er kreativ, som liker å skape og som trives medfarger og stiler. Vær unik, vær kreativ. Vær deg selv, vær nysgjerrig og leken.Blowfish er skoene som setter farge og snitt til enhver stil. Alt handler omidentitet. Du skaper deg selv gjennom dine valg, det være seg hva du hører på,ser på, hvem du omgås eller hvilke klær og sko du har på deg. Ved å finne din stilfornyer du både livshjulet og deg selv hver morgen.

Inspirasjonens by

Det er ikke alltid lett.Men det er alltid moro. Å velge sine klær, sin stil, å skape en person man trivessom – en person man elsker å være og elsker å kle opp. Skoene er fundamentet idenne stilen – uten skoene finnes det ingenting å støtte seg på. Ingenting igarderoben er viktigere, og på Blowfish har de forstått det fullt ut. Merket harsin opprinnelse fra Malibu i California, og alle som har besøkt delstatenssolfylte strender, og spesielt Los Angeles, vet hvilken overstrømmendeinspirasjon denne plassen er. Her finnes alle stiler: posh, rock, snobb, hipster,hippie, bohemer, business og alt annet. Tatoveringer ispedd naken hud,støvletter ispedd pensko, og alle menneskene fra alle kanter blandet med surfing,skateboard og kunst. Det er tydelig hvor Blowfish kommer fra – miljøet harpreget skoene til den livlige, vågale holdningen de innehar i dag. Los Angeleser stedet der man fritt kan være leken, eksperimentere, påvirke og bli påvirket.

Blowfish på Footway

Det beste? Du trengerikke å reise til Venice Beach eller Malibu (selv om du selvsagt kan gjøre detogså). På Footway har vi et mangfold sko fra Blowfish, og du kommer sannsyligvistil å finne det du leter etter hos oss. Med sitt vågale design og sprakendefargeglede liver Blowfish-skoene opp enhver stil. Men det finnes også mørkeremodeller og mer diskrete sko dersom du er på jakt etter det. Den mest populæreBlowfish-skoen hos oss er nemlig en svart, stilren støvlett som lyser punkrocklang vei. Råtøff! Ellers har vi selvsagt ballerinasko, høyhælte sko, lave sko,pensko og mye mer. Bestill hjem noen hundre kilo sand til leiligheten, installerUV-lamper overalt, sett på Beach Boys på Spotify, og dans rundt i dine nyeBlowfish-sko som om det skulle være 1999. Enten som en kur mot mørketiden ellersom oppvarming til en kommende LA-reise. Uansett hva du gjør, så gjør det i etpar Blowfish-sko.

Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×