Blundstone, Sko

9 treff

Kvalitet siden 1870

Blundstones arv strekker seg over tre århundrer, og skoene deres har både høy kvalitet og motefaktor. Grunnlagt i 1870 er Blundstone fremdeles et familieeid firma basert i Hobart i Tasmania. Med lang erfaring innen arbeidssko og de kravene som stilles til disse, lager Blundstone lette, slitesterke og fantastisk komfortable sko til mange anledninger.

Løpesko-teknologi

Sålene er utrustet med SPS «Shock Protection System», som er svært lik teknologien i joggesko. Med den holdbarheten og kvaliteten som kjennetegner en arbeidssko og et utseende som kjennetegner en høy motestandard, er Blundstone populær for både menn, kvinner og barn. Funksjonaliteten til et par Blundstone-sko er vanskelig å utfordre. Selv om skoene er solide arbeidssko, føles de moteriktige og passer fint til for eksempel et par flotte jeans, en lang jakke, eller en pen kjole til jenter. Utmerket til både en kveld ute på byen eller til hagearbeid.

Originalen er størst

Det er mulig å spore firmaet enda lenger tilbake i tid enn til 1870-tallet, ettersom familien som i dag eier Blundstone, var aktive allerede på 1840-tallet. I dag eier de Blundstone og også det velkjente merket John Bulls fra New Zealand, som kan dateres tilbake til 1930-tallet. Til tross for at Blundstone har en så gammel historie, er det ikke mye som er forandret. Fokuset er fortsatt å lage og selge funksjonelle sko med god kvalitet til et bredt publikum. I dag produseres mer enn 400 000 støvletter hvert år, og det går godt - Blundstone vokser i popularitet. Aller størst er deres kjente støvlett uten lisser som kalles «The Original» og som i Australia er bedre kjent som «blunnies».

Sterke sko, sterk utvikling

Et lite team i hjembyen Hobart på en øy i Tasmania utvikler og konseptualiserer støvlettene, som deretter produseres i Australia for så å bli solgt over hele verden. Støvlettene utvikles hele tiden, og de finner stadig nye måter å forbedre dem på. De skriver selv at skoene deres kanskje ser like ut, men det som endres er passformen. Funksjon og finesse, med andre ord. I dag kommer materialet fra Asia og land som Vietnam, India og Kina, og Blundstone er ISO-sertifisert i henhold til ISO9001. De jobber for en bærekraftig produksjon og bidrar til en bærekraftig utvikling. Miljøhensyn er viktig for Blundstone, som jobber for å redusere utslipp av kjemikalier og fossile brensler. Og de bryr seg minst like mye om dine føtter: Ikke nok med at Shock-Protection-System er støtdempende for undersåttene dine – Blundstone legger også ned mye arbeid i sålen, slik at foten hviler naturlig i skoen. På Footway finnes flere modeller fra Blundstone uten lisser, og vi håper du finner dine nye favorittboots her!

Innlegg om Blundstone
Christina,guide., Guide -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

9 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK