Bobbie Burns, Sko

2 treff

Bobbie Burns – sko med tydelig punkinspirasjon

Her har du et stort og variert utvalg av trendy herresko. Bobbie Burns-sko har et stilrent og tidløst design som kan kombineres med en rekke ulike antrekk og stiler. Her kan du velge mellom mange lekre sneakers av ulikt utseende og med en touch av punk og street.

Bobbie Burns-sko – bakgrunn og kjente modeller

Bobbie Burns er et selskap som ble etablert i Gøteborg i 2001. Merket har en klar filosofi for skoene sine – de skal være av høy kvalitet, lette å kombinere og ikke minst komfortable. Dette er noe merket virkelig har lykkes med. Med materialer som solid gummi, slitesterke tekstiler og kraftig skinn kan du velge og vrake mellom flotte og moteriktige herresko.

Bobbie Burns-sko – stiltips og vedlikehold

Foran deg har du et bredt sortiment av sko fra Bobbie Burns. Velg mellom lekre og tidløse herresko i beige mokka, eller sats på noe mer punkinspirert, som for eksempel militærmønstrede pensko. Plei mokkaskoene med egnede skoprodukter, så varer de lenger.

Bobbie Burns-sko online på Footway

Hos Bobbie Burns finner du alt du trenger, enten du er ute etter stilige og tidløse herresko til findressen eller tøffe og behagelige joggesko. Bestill hjem dine nye motefavoritter hos oss på Footway og få skoene levert lynraskt. Vi kan også tilby fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp.

Innlegg om Bobbie Burns
A
Anonym -
Vis flere innlegg
CHUCKY
FÅ IGJEN
VAJERT LOW
FÅ IGJEN
Nyheter
VAJERT LOW
FÅ IGJEN
CHUCKY
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK