Sko

239 treff

Bogs sko takler fuktige værforhold

Ta med deg Bogs sko i stallen, i parken, på skogstur eller hvor enn du måtte trenge et par gummistøvler. Disse holder deg tørre og beskyttet hele tiden.

Med utgangspunkt i værforandringer

I 2002 ble Bogs etablert i Oregon, USA. Med erfaringer om skiftende klima som er vanskelig å forutse, ble det klart hva Bogs skulle satse stort på. Det er uten tvil allværsstøvler som ble deres beste løsning på det skiftende været. Med lignende erfaringer i Norge, med uforutsigbart værvarsel fra topp til tå i landet, er Bogs allværsstøvler et sikkert valg som tåler et tøft klima. I deres tid som skoprodusent har de også utviklet produktene sine, og selger ikke kun støvler, men også sandaler og barnestøvler. Og de vil mest sannsynlig fortsette å utvikle sitt utvalg i tiden fremover.

Bogs sko holder føttene tørre

Nå trenger det ikke være et ork å ta med seg de skitne gummistøvlene hjem fra en dag i stallen. Med Bogs gummistøvler med håndtak på skaftet kan du enkelt bære de med deg hjem, uten å bli skitten eller miste grepet. I tillegg gjør håndtakene det lettere å ta på seg støvlene, noe som sparer deg for både tid og krefter da de fleste av oss har slitt med å få på oss et par stramme gummistøvler. Støvlene fra Bogs finnes i flere fasonger og farger samt i forskjellige mønstre. Disse kan brukes til hagearbeid så vel som en regnfull dag i parken.

Enkelt å ta vare på

Støvlene fra Bogs sko er laget i neopren, som er et syntetisk gummimateriale. Dette stoffet er helt vanntett, og brukes blant annet i dykkerdrakter. Unngå å oppbevare skoene ute eller på gulv med varmekabler. For å vaske dem, kan du bruke en mild såpe og gni med en klut eller svamp. Det kan i tillegg være lurt å bruke en impregnering beregnet på gummistøvler, da dette holder dem myke og fleksible, og du unngår også sprekker i stoffet. Det er altså ikke så vanskelig å ta vare på gummistøvlene slik at de holder seg lenge, men det er helt klart nødvendig.

Bogs sko online hos Footway

Hos oss på Footway finner du sko i alle mulige fasonger og farger, så du trenger ikke nødvendigvis kjøpe høye støvler. Her finner du også et stort utvalg lave sko fra forskjellige merker, slik at du kan finne et par du vil ha. Bestill online, og få hurtig levering og fri frakt. Med 180 dagers åpent kjøp trenger du ikke være redd for å angre, da du kan returnere skoene uten ekstra omkostninger.

Closer Black
FÅ IGJEN
Seal Cognac
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

239 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK