Boomerang, Sko

1 treff

Boomerang – en tilbakevendende favoritt

Boomerang har vært med på å bestemme retningen som trendy skandinaviske klær og sko skal følge, helt siden 1976. Stilen kalles nå for Scandinavian Preppy, og klærne og skoene utstråler stil, klasse og kvalitet. Skokolleksjonen fra Boomerang inneholder blant annet sandaler, sneakers og komfortable ballerinasko, alt for å skape et komfortabelt, moderne og stilrent uttrykk.

Boomerang og skandinavisk entreprenørskap

Året er 1979, og to unge entrepenørsjeler setter kurs mot sitt livs reise. De forlater sine respektive jobber og starter et eget merke, som til slutt skal bli Boomerang. Peter Wilton og Kenneth Andram skaper dermed et merke som representerer det som ligger hjertene deres nær, et merke som holder høy kvalitet og utføres med en enorm håndverkskunnskap, og som har blitt inspirert av hav og natur. Med en enkelhet som nesten virker selvsagt, lager Boomerang klær og sko som gir den som bruker dem, en følelse av aktivt kystliv. Årene går, og Boomerangs fokus forandrer seg i takt med at bedriften ekspanderer mot holdbarhet og langsiktighet. 2008 ble en viktig milepæl i bedriftens historie. Da lanserte de nemlig sin egen holdbarhetsfilosofi, som fikk navnet Boomerang Effekten. Dette er kort og godt et gjenvinningssystem, der kunder kan levere gamle Boomerang-plagg i butikken i bytte mot en rabatt på nye klær. Dette for å bidra til en mer bærekraftig verden, og for å resirkulere så mye som mulig, og gi plaggene nytt liv i nye former.

Stilren mote med Boomerang-sko

Boomerang-sko er et godt valg for det stilsikre og motebevisste individet. Med et enkelt, stilrent design som gjenspeiler den skandinaviske naturen, har Boomerang skapt en kolleksjon for alle oss som liker å ha det komfortabelt uten å måtte gi avkall på stilen. Boomerangs sko er like fine til en dag i skjærgården som til en lunsj i byen. Gjør stilen din mer personlig ved å tilføre et hint av klassisk, skandinavisk, tidløst design.

Boomerang online på Footway

Boomerang-sko finner du selvsagt blant alle de fantastiske merkene vi har her på Footway. Gjør deg klar til en dag med venner, eller til en familietur i skogen, ved å klikke hjem skofavorittene dine fra Boomerang i dag. Raske leveranser og gratis frakt for alle – alltid. Vi er så klart her for deg hvis du skulle ha noen spørsmål angående leveranser, bestilling eller noe annet. Våre profesjonelle og hyggelige medarbeidere hjelper deg med alle spørsmål! Velkommen til oss på Footway!

Innlegg om Boomerang
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Saxaren Navy
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK