Curling Boots

166 treff

Hils påChelseastøvelens vintermakker. Curlingstøvler varmer føttene dine og takler dennordiske vinteren med glans. Skoene er enkle, flotte, funksjonelle ogkjennetegnes, akkurat som den mer høstlige makkeren, ved at de mangler lisser.Det gjør at de er enkle å ta på og av – perfekt når barna løper ut og inn iviltre vinterleker.

Gjett opprinnelsen!

Curlingstøvlene kommer fracurlingsporten – ikke spesielt overraskende. Utgangspunktet for curlingskoen eret godt grep på den ene sålen, mens den andre sålen er laget for å skli på isen.Men det er selvsagt ikke tilfellet med curlingstøvlene for hverdagsbruk, såikke fortvil – disse har like såler på begge skoene!

Ull og semsket skinn holder varmen

Det vanligste materialet forcurlingstøvelen er semsket skinn, ofte med en innside i varmt ull. Skoeneholder varmen om vinteren, og takket være ullen slipper du å svette på føttene.Kombinasjonen av semsket skinn og ull gjør curlingstøvlene funksjonelle og godtegnet til både vintereventyr og byliv. Mange curlingstøvler har beskyttendegummi rundt sålen, så du trenger ikke bekymre deg for at veisalt, slaps ellerregn ødelegger dem. Fordi de mangler lisser, er curlingstøvlettene perfekte fordet vi kaller «hverdagsvinteren» – det vil si at de passer bra for det dagligdagselivet i kalde Norden: turgåing, utekvelder, lek med barna i snøen,  snøturer og ellers alt som hører hverdagen til. 

Husk på at skoene bare er laget for utendørsbruk, og de kan bli for varme om duhar tenkt å oppholde deg mye innendørs. Dersom du skal ut på langtur og deretterskal følge opp med middag eller kaffe, bør du for eksempel ta med et par småballerinasko i vesken, slik at du lett kan bytte hvis det blir for varmt.

Matche med flotte vinterklær

Curlingstøvler er hovedsakeligutendørssko, så de passer best med en flott vinterjakke – og både avslappet ogsportslig stil fungerer. Tenk på det som at jakken hjelper skoene på vei, i ogmed at curlingskoene, selv om de er flotte, er ganske anonyme. De er enkle, noesom gjør at de passer sammen med mye. På Footway har vi en spesiellforkjærlighet for de svarte og beige modellene, kanskje fordi de passer til alt?Men også fordi enkle sko passer godt i selskap med duse farger. Men når det er sagt,skal du ikke være redd for å leke med farger – en svart, diskret vinterjakke kanfungere supert med et par røde, livlige curlingstøvler. Duffy og Ilves er tomerker som lager elegante, fargeglade modeller.

Side 1 av 3

166 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×