Høye Boots

748 treff

Støvler kommer imange fantastiske design, og selvsagt har vi mye å by på for alle oss somelsker høye støvler som grenser til støvletter. Her har vi samlet våre varme,høye og pene støvler som varmer godt på kalde vinterdager.

Her kan du fråtse blant merker som Ecco, Ilse Jacobsen, Bogs, Sorel, Viking,Timberland og mange andre. Felles for dem alle er at de setter varme forføttene dine i fokus, og at de går litt lenger opp på leggen.

Sko for store og små

Her finner du mange merker for barn. Blant annet lager Superfit, Viking ogKavat høye støvler som passer ypperlig til lange dager ute i snøen. Superfithar blitt ekstremt populære, takket være samarbeidet med blant annet leger for åta mest mulig hensyn til sko for alle som vokser, det vil si barnas føtter. Hele98 prosent av de responderende barnelegene og ortopedene gir Superfit toppkarakterfor kvalitet. Skoene testes regelmessig for at dine barn skal stortrives i sinenye Superfit-støvler. Merket har blant annet lagt ned mye tid og fokus for at skoeneskal puste, ettersom barneføtter svetter mer enn voksne føtter, og sko som ikketransporterer fukt effektivt, gjør at føttene fryser mer.

Men her finnes mer enn bare barnesko. Det danske merket Ilse Jacobsen lagerflere høye støvler som forbedrer dine dager i høst- eller vintersol. Medstilrent design og solide materialer passer skoene like godt i byen som ute inaturen.

Kle deg for vinteren

Du kan matche høye støvler med et par flotte skinny jeans og en lang, pen kåpe– da er du klar for vinteren. Foretrekker du en mer sporty mote, så fungerer etpar høye støvler, spesielt vintermodellene, perfekt med en tykk, herligvinterjakke fra for eksempel Nike eller Peak Performance. Og ifølge meteorologenefår vi vite det som trengs: Vinteren 2016 er varslet å bli en skikkelig kaldvinter, så dine høye, varme støvler kommer til å bli nødvendige!

Få grep med Icebug

For å forberede deg ytterlige på vinteren 2016 bør du kikke nærmere på Icebug –de nydelige støvlene og skoene deres har et ekstremt godt grep. De har nemligspesialisert seg på dette, og de kommer til å bli dine beste følgesvenner nårvinterføret gjør seg gjeldende. Firmaet ble grunnlagt i Gøteborg i 2001 og harsiden den gang satset knallhardt på godt grep – både til vinter- og sommersko. Mangesom deltar i blant annet det svenske Ö till Ö-rittet eller andreSwimrun-konkurranser, liker skoene takket være det fantastiske grepet.

I kategorien for våre høye støvler finner du over 250 par sko. Det betyrkanskje at du finner dine nye vinterfavoritter et sted her?Side 1 av 13

748 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×