Kraftige støvler

583 treff

Kombinert med en tøff bomberjakke, en kåpe eller en tung, varm vinterjakke – selskapet spiller en stor rolle for våre kjæreste støvler. Og de passer til nesten alt. Her har vi samlet alt som kan kategoriseres som støvler, og håper at du vil finne dine nye favoritter.

Det er tross alt ikke bare om høsten at vi kan bruke støvlene, du kan spasere i dem året rundt – spesielt om vinteren og våren.

Støvletter til bohemstil

Store deler av 2015 ble farget og preget av en bohemsk hippiestil som gjorde støvlene enda flottere. Gensere, jakker, ullskjorter, pologensere og prangende smykker gjør at dine solide Dr. Martens- eller Timberland-støvler får økt vitalitet og virkelig piffes opp. Hvite støvler har blitt mer populære, beige likeså – og alle fungerer fint sammen med rutete skjorter og til avslappede kjoler. Med slike sammensetninger kan du jo bruke støvlene om sommeren til og med – for eksempel sammen med et par korte jeansshorts. Den avslappede, stilige bohemstilen blir dermed enda tydeligere.

Så hvilket merke skal du velge? Det finnes jo et hav av flotte støvler, og noen ganger kan det være litt vanskelig. Du må selvsagt ta utgangspunkt i din egen stil og hva du selv liker – men vi griper muligheten til å skrive litt mer om våre mest populære merker.

To giganter – og mange flere

Timberland, et nærmest klassisk merke, har med sine sandfargede og vanntette støvler prydet føtter over hele verden. Timberland har lenge vært populære i musikkverdenen, først og fremst innen hiphopkulturen. I dag har Timberland blitt mye mer enn det – de er faktisk verdens nest mest populære støvler. Et par Timberland matcher godt med skinny jeans og en lang, slank vinterjakke om vinteren, og om sommeren passer de perfekt med korte jeansshorts og en avslappet tømmerskjorte. Hvis du er på jakt etter funksjonelle støvler, fungerer de også utmerket. Timberland har blitt mer trendy med årene, men populariteten er takket være deres allsidighet – de vanntette støvlene er perfekte for regnværsdager.

Engelske Dr. Martens er et annet stort merke som med sine militærpregede støvler fanget oppmerksomheten til punkere og mods, og i senere tid også stilbevisste jenter og gutter. Med sine tykke såler, gule stikninger og blanke eller matte sortfarge passer de perfekt med en bomberjakke eller en grå, stilig kåpe.

Hvis du er ute etter andre merker, har vi mange. Her er støvler fra Björn Borg, Rieker, Kavat, Cat, Primeboots og mange flere. I denne avdelingen har vi faktisk samlet så mange som 655 par støvler – du finner lett dine nye favoritter her.

1460 Black
39223-26 26 Brown
SALG
Soft 7 Tred Black
SALG
4092617 Graphit
NYHET
F5530-25 Mogano
SALG
78-68331 Black
SALG
101 Black
785g1-23 Brown
SALG
COLORADO HONEY RESET
SALG
Z4226-00 Black
SALG
70800-22 Chestnut
SALG
DEPLETE WP BROWN
SALG
Creed Black
SALG
Serena Olive
73343-14 Mare
SALG
Tred Tray M Black
SALG
Hiker Fire
SALG
1460 Cherry
Y9131-14 Pazifik
SALG
Y9430-68 Honig
SALG
M. Felton Black
SALG
73343-35 35 Wine
SALG
Side 1 av 10

583 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK