Vandreboots

175 treff

Vandreboots til alle typer terreng og klima!

Skikkelige vandreboots er et must når du skal ut på tur, og i Norge er vi så heldige at vi har en turvennlig, vakker og storslagen natur vi kan utforske. Flere og flere bruker naturen til både trening og fritidsaktiviteter, men det norske klimaet stiller høye krav til fottøyet vårt. Det er mange ting å tenke på når du skal kjøpe deg nye vandreboots, og det er viktig å tenke på hvordan og hvor de skal brukes. Hos Footway finner du et stort utvalg av vandreboots for hele familien som passer til alle typer terreng og værforhold – og hvis skoene fungerer i Norge, da kan du være sikker på at de fungerer overalt!

Velg riktig fottøy for turer i skog og mark

Vandreboots kommer i mange forskjellige utgaver og materialer, og Footway har mye å velge mellom når det kommer til høyde, såle og tyngde på skoen. Krevende turer med tung sekk krever en høyere og stivere lærstøvel som gir deg god støtte rundt ankelen. Mange ønsker en vanntett støvel med Gore-Tex membran som sørger for å holde føttene tørre i både regn og snø. Det er også viktig å tenke på grepet på da en mykere gummisåle gir deg bedre grep i fjellet, mens en hardere såle fungerer bedre på grus og asfalt. Husk også at vandreboots ofte brukes over lengre tid og bør derfor være romsligere enn en vanlig støvel. Trange vandreboots som presser på tærne kan være meget ubehagelige når du er på vei ned fra fjellet. Et godt tips er derfor å prøve støvlene sent på dagen, da er nemlig føttene større enn om morgenen!

Ta godt vare på dine vandreboots!

Det er viktig å ta godt vare på dine vandreboots, da holder de seg fine lenger og føles også mer komfortable på foten. Vedlikehold av vandreboots avhenger gjerne av materialet, der lær er et «levende» materiale som bør vaskes i lunkent vann og smøres godt med skokrem, voks eller fett. Sørg for at støvlene tørker godt i romtemperatur. Vandreboots med Gore-Tex krever enklere vedlikehold der du kun trenger å skylle og tørke støvlene mellom hver tur. Sørg også for å impregnere dine vandreboots, for å ivareta de gode egenskapene samtidig som det forlenger levetiden.

Kjøp dine nye vandreboots hos Footway

Hos Footway finner du et stort og variert utvalg av vandreboots fra kjente merker som Salomon, Viking og Adidas. Vi tilbyr deg 180 dagers åpent kjøp, slik at du kan prøve støvlene hjemme i ro og mak før du bestemmer deg. Er du ikke helt fornøyd med kjøpet kan de selvfølgelig returneres helt gratis. Et par gode vandreboots er en viktig investering i turglede, så nå er det bare å legge ut på nye og spennende eventyr!

3 FOR 2
Rugged Track Coffee
3 FOR 2
3 FOR 2
73343-00 Schwarz
3 FOR 2
Bluster Ii Gtx Navy
3 FOR 2
3 FOR 2
5610629 Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Metro2 M BUGrip Black
3 FOR 2
Flinga Gtx Lilac
3 FOR 2
Euro Sprint Brown
3 FOR 2
Rugged Track Coffee
3 FOR 2
Womens Alba Blk
3 FOR 2
Splitrock 2 Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Splitrock 2 Blue
3 FOR 2
Woodland Black/gum
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
L7132-01 Black
3 FOR 2
56629 Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Hiker Black
3 FOR 2
Side 1 av 3

175 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK