Varmforet boots

152 treff

I vår nordiske, gnistrende, krystallklare, pudrete og av og til gråe og regnfulle vinter trenger vi vintersko som varmer, som er ullete, varmfôrete og vannavstøtende.

Du vet vel like godt som vi hva det er som tvinger deg hjem fra en fantastisk høst- eller vinterdag pakket med venner, tull og tøys. Akkurat. Frosne føtter eller hender. Her på Footway selger vi ikke hansker men om vi hadde gjort det så hadde vi mest sannsynlig ha en hel del av de. Hender er jo nesten like moro som føtter. Nesten.

Men den der irriterende følelsen når dine stakkars tær, som egentlig bestemmer føttenes personlighet, begynner å fryse og kjefte på deg til å gi opp snøballkrigen, jakten, hopping i løvhauger eller gåturen ute – den følelsen er vi ikke noe fan av.T

Derfor har vi jo også presset inn den her kategorien. For dine tær – føttenes rockestjerner.

For damene er det merker som Emma, Rieker, Shepherd, og Wildflower som ligger i topp. Alle med forskjellige stuk, stil og personlighet. Og uansett om du ikke vil kaste rundt din nye vinterjakke i snøen eller leke i leiren med barna så er de varmfôrete skoene gitt til utekvelden også! Dekk opp med et par ballerinasko i håndvesken så du kan rive dansegulvet på vinteren også. Noe du så klart vil gjøre i et par varmfôrete sko også men da kommer de stakkars tærne dine til å svette både en og to dropper.

For guttene har vi en rekke merker men de mest populære er Senator, Lacoste, Viking og Sorel. Gøy synes vi, spesielt med et par varme Lacoste – sko som ellers er knyttet til sommeren. I de senere årene har mange større ”sommerlige” merker forstått viktigheten av å renne rundt med samme merker også under vinteren, noe som førte til varmfôret Fred Perry, G-star, Björn Borg og mange andre. Et par fôret sko er perfekt til den nye vinterjakken eller til en rokk. Om tærne holder seg varme klarer du den nordiske vinteren bedre enn noensinne.

Om det er noen som elsker varmfôret sko så er det barna. Og hvilke andre passer bedre til å bruke dem? Barn kan være ute i timer å leke i snøen. Det finnes ingen grenser – og av og til er det ikke nok med en kopp varm oboy for å dempe kulden. Det trengs varme sko. Våre mest populære, varmfôret barnesko kommer fra Kavat, Vincent og Viking og kommer garantert til å holde småttisene dine og deres småttiser (tærne) varme i kulden og tilby lange leker ute blant snømennene.

3 FOR 2
Cumberland 010 Black
3 FOR 2
Universal Black
3 FOR 2
Metro2 W BUGrip Black
3 FOR 2
Caribou 011 Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Scooter Man Black
3 FOR 2
W Adirondack Sand
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Yolk Black Gore-Tex
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Caribou 238 Bruno
3 FOR 2
M Classic Mini Stout
3 FOR 2
Caribou 280 Buff
3 FOR 2
756386 Navy
3 FOR 2
3 FOR 2
Caribou Wl Elk, Fawn
3 FOR 2
Töre Ep Dark Brown
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
1964 Pac 2 048 Coal
3 FOR 2
Scooter Jr Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Ukiuk Grey
3 FOR 2
3 FOR 2
Töre Ep Light Brown
3 FOR 2
3 FOR 2
Ivalo2 M BUGrip Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Caribou Black
3 FOR 2
75-55442 Black
3 FOR 2
Crosser Black
3 FOR 2
ARCTIC APRES Brown
3 FOR 2
3 FOR 2
Trace Lite Black
3 FOR 2
Ivalo2 W BUGrip Black
3 FOR 2
Side 1 av 3

152 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK