Boss - Hugo Boss, Sko

16 treff

Boss - Hugo Boss – en ekte klassiker

Hugo Boss er synonymt med høy stilfaktor, klassiske, skreddersydde plagg og sko og skinnprodukter av høy kvalitet. Med de nye linjene Boss Orange og Boss Green har merket forsikret seg om at de dekker markedet med varierte nok kolleksjoner til at alle kan finne noe de liker. Med et par sko fra Hugo Boss vil du alltid føle deg passende kledd, uansett hvor du befinner deg.

Boss – tysk kvalitet

Hugo Boss, eller bare Boss som merket vanligvis blir kalt, er et tysk merke som lager eksklusive klær og sko. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1924 av Hugo Boss, og hovedkontoret ligger fortsatt i Metzingen i Tyskland, der det hele begynte. Under andre verdenskrig lagde de klær på fabrikken, men også uniformer til de tyske soldatene. De første dressene som merket er mest kjent for, lagde de på 1950-tallet, og allerede da hadde fabrikken 128 ansatte.

I dag er selskapet er eksklusivt merke med klær, sko og tilbehør som du finner i high end-butikker over hele verden, og med kolleksjoner til menn, kvinner og barn. Hugo Boss finnes i 110 land og er en del av CWF-konsernene sammen med velkjente merker som Marc Jacobs og Burberry.

Høyklassisk mote med Boss-sko

Merket Hugo Boss omfatter mye, blant annet kolleksjonene Boss, Boss Orange, og Boss Green. Alle disse kolleksjonene finner du hos oss på Footway. Merkene tilbyr klassiske og stilrene sko som gir stilen din et markant løft. Hugo Boss garanterer at du vil se velkledd ut i skoene deres, og at komfortfaktoren vil være like høy som motegraden. Boss begynte ikke å produsere sko før i 2004, og siden har ekspansjonen vært enorm. Merket har klart å fylle et tomrom på markedet med skinnsko og produkter av høy kvalitet. Boss Orange ble til i 1999. Merket omfatter mer avslappede sko som kan brukes til hverdags. Boss Orange har en yngre og mer laid back stil som passer for deg som vil være så stilsikker som mulig, selv på fritiden. Boss Golf har byttet navn og heter nå Boss Green. Med funksjonelle materialer og et tydelig Boss-preget design lager de hverdagssko med en sporty vri. Resultatet er en aktuell kolleksjon med sterke farger og en tydelig personlig stil.

Boss online på Footway

Hos oss på Footway finner du hundrevis av forskjellige skomodeller fra Hugo Boss. I vårt brede sortiment finner du sko både til hverdags eller til mer høytidelige anledninger.Når du kjøper Boss-skoene dine på nett, er du garantert rask levering, så du kan gå ut og vise fram de nye Boss-skoene dine så fort som mulig! Og ikke glem at vi alltid har gratis frakt og retur.

Side 1 av 1

16 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK