Boss Orange - Hugo Boss, Sko

1 treff

Boss Orange for menn

Boss Orange er en av de klassiske Hugo Boss-kolleksjonene og ble lansert i 1999. Boss Orange ble raskt veldig populært med sin avslappede stil og sitt fokus på sko og klær som passer i hverdagen.Med et par sko fra Boss Orange vil du alltid føle deg komfortabel. Hugo Boss har alltid høy kvalitet, og med tilskuddet Boss Orange har de fylt behovet i markedet for veltilpassede hverdagsklær og sko med høy stilnivå. Liv opp din eksisterende skogarderobe med nye, stilige sko som løfter din hverdagslook og gjør den hakket bedre!

Selskapets historie og Boss Orange

Hugo Boss ble født i Tyskland, og selskapet ble grunnlagt i 1924 i Metzingen. Selskapet gikk konkurs i 1931, men steg fra opp fra asken under andre verdenskrig og ble et av de største motehusene i verden.

I dag er varemerket Hugo Boss kjent verden over, dels for sine veltilpassede plagg, men også for sine høykvalitetssko, parfyme og tilbehør, og merket finnes over hele verden med sine klassiske og moderne kolleksjoner for kvinner, menn og barn. Med butikker og forhandlere i over 110 land kjenner de fleste til merket, og sammen med andre premiummerker som Chloé og Burberry inngår de i et av de største motekonsernene i verden.

Boss Orange og flere kolleksjoner for et bredt publikum

Merket omfatter kolleksjoner under navn som for eksempel Boss, Boss Orange og Boss Green. Sko fra samtlige av disse kolleksjonene er å få kjøpt hos oss på Footway. Med Boss Orange for Men finner du sko til hverdagsbruk med høy trendfaktor og stil med høy klasse. Ofre ikke din individuelle stil på fritiden, men sørg for å holde et kontinuerlig høyt stilnivå med sko fra Boss Orange. Selskapet har produsert sko siden 2004, og med Boss Orange-sko har de nådd ut til et bredere publikum som setter pris på det stilrene designet som varemerket kan tilby. Alt fra komfortable sneakers til høye støvler som gir en litt mer elegant, men likevel uformell touch til din hverdagsoutfit.

Boss Orange online på Footway

Finn dine Boss Orange-sko her på Footway! For en mer stilren hverdag kan du klikke hjem dine favoritter, med hele 180 dagers åpent kjøp, fri frakt og fri retur. Kan det bli bedre? Sikre deg en stilfull sesong og handle hos oss på Footway allerede i dag. Med vår kjappe leveranse er du ute blandt mengden raskere enn lynet!

Nyheter
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK