Boxfresh, Sko

3 treff

Boxfresh-sko – urban design av høy kvalitet

Unn deg et par Boxfresh-sko! Boxfresh produserer trendy og stilrene sko av solid og holdbare materialer, som skinn og robuste tekstiler. Med kraftige gummisåler får du optimalt grep på ulike underlag. I sortimentet finnes noe for alle og enhver, enten du er ute etter streetinspirerte sko eller mer funksjonelle sko.

Boxfresh-sko – bakgrunn og kjente modeller

London har alltid vært en viktig motemetropol, og dette merker man virkelig når det gjelder Boxfresh. Helt siden 1989 har denne britiske skobedriften produsert lekre og streetinspirerte sko i urban stil. Skoene er av høy kvalitet og kan brukes både sammen med stilrene chinos og slitte jeans.

Boxfresh-sko – stil og vedlikehold

Med sko fra Boxfresh er du alltid klar for en ny dag. Her finner du et stort sortiment med trendy sneakers av ekte skinn. Puss skoene dine regelmessig for å beskytte dem mot vann og smuss. Alle har ulik smak, derfor kan Boxfresh-sko tilby sko i ulike farger og modeller, slik at det blir enklere for deg å velge.

Boxfresh-sko online på Footway

Vi på Footway har satt sammen et variert og spennende utvalg med lekre Boxfresh-sko. Få skoene hjem på døren med noen få tastetrykk og kle deg behagelig og lekkert! Vi tilbyr som vanlig frakt og retur, og du vil alltid ha 180 dagers åpent kjøp. Velg den betalingsmåten som passer deg best.

Bo Chipp Quilted
FÅ IGJEN
Swich Cordovan
FÅ IGJEN
BO Sparko
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK