Sko

185 treff

El Naturalista – samme stil og mote, bedre samvittighet

Tenk deg et merke hvor du kan få stilige, moteriktige sko som oppfyller kravene som du som kresen skoshopper stiller til skoene dine – men uten å gå på kompromiss med den etiske overbevisningen din om menneskenes ansvar for jorden vår. Ja, tenk å kunne være både pasjonert fashionista og overbevist naturelsker. Da har du funnet frem til rett sted hos Footway hvor du kan sjekke ut El Naturalista.

Når mote går i harmoni med naturen

I et konsumeringssamfunnet, hvor tanken på hvordan vi påvirker naturen vår nesten er helt glemt, finnes det visse merker som ikke bare tar sitt ansvar, men også tilbyr oss innovative og idealistiske alternativer som gjør at vi helt enkelt slipper å velge. Det er ofte vanskelig å gjøre det riktige – men iblant kan det være veldig enkelt. Med stilig design og fantasifull og innovativ bruk av miljøvennlige materialer, har El Naturalista skapt et merke som gjør alle kundene sine til naturelskere. Bomull, naturfibre og andre materialer som er helt uten animalske produkter, er behandlet på en måte slik at de ligner både skinn, lær, semsket skinn og andre materialer som vi er vant til. Og ut ifra disse materialene, skapes det sko som du kan bruke til både hverdags, fest og demonstrasjonstog mot uetiske kjøttprodusenter – på en moteriktig måte.

Kjemper for verdenen vår

El Naturalista har fått en sterk posisjon i den naturnære sjangeren, og tar engasjementet sitt på største alvor. Blant annet går 2,4 % av hvert solgte par sko til hjelpeorganisasjonen 'We Belive in People', som merket selv står bak. Organisasjonen gjennomfører hjelpeprosjekt i land som Haiti, Peru og Tanzania. Er det ikke magisk at du som skoelsker kan gjøre så mye godt for verden mens du sitter i et par splitter nye, moteriktige sko på en kafé sammen med venner en deilig sommerdag?

Finn El Naturalista online hos Footway

Hos Footway elsker vi naturen og har derfor samlet på oss nesten 250 modeller fra El Naturalistas fantastiske utvalg. Her finner du både modeller som fører tankene til naturmaterialer med stor komfort og moteriktige ikonskapelser som kan bevege seg selvklart gjennom et urbant bymiljø. Her finnes noe for alle smaker slik at alle kan få en sjanse til å ta et miljøvennlig valg – uansett hvilken smak man har. Du finner dessuten både sommerlige og lette sko som varme vinterboots, så været ikke skal hindre deg og din kjærlighet til naturen – og til sko.

Meteo Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

185 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK