Sko

7 treff

Marc – elegante sko til alle

Marc er merket for deg som liker stilrene sko i kvalitetsmaterialer som lær og skinn. Finn et par stilrene, elegante og klassiske sko her hos oss. Du finner mange fine skomodeller fra Marc som passer til alle mulige stiler. Bli inspirert du også, bla gjennom det store utvalget vårt og velg deg et par nye favoritter.

Marc-sko – historie og konsept

Bedriften som står bak Marc, har lagd sko i Tyskland helt siden 1938. Selve merket ble først lansert i 1973, og det er tydelig at de har erfarne og dyktige skomakere. Selv om de lager klassiske skomodeller, har de hatt sterkt fokus på å skape svært komfortable sko. Et par sko fra Marc kan du bruke i lang tid.

Marc-sko – stiltips og pleie

Skomodellene fra Marc er stilrene og vanligvis lagd av lær og skinn. De er lagd for å være solide og former seg etter foten. Slik blir de komfortable helt fra starten av, og bare mer behagelige når du har gått dem inn. Hos oss finner du sko til både damer og herrer.

Marc online på Footway

Bestill nye sko fra Marc allerede i dag. Hos oss på Footway er det enkelt å finne og kjøpe nye favorittsko. Vi setter alltid kunden først. Vi spanderer blant annet både frakt og retur. I tillegg får du åpent kjøp i 180 dager når du handler hos oss.

FÅ IGJEN
BO Swapp
FÅ IGJEN
BO Sparko
FÅ IGJEN
BO Sparko
FÅ IGJEN
Nyheter
BO Swapp
FÅ IGJEN
BO Sparko
FÅ IGJEN
BO Sparko
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK