British Knights – trendy sneakers

Sneakers er kanskje den beste skomodellen noensinne – den har rett og slett alt. Sneakers er komfortable, tøffe og passer til det meste. Her finner du mange fine sko fra British Knights, alle av høyeste kvalitet og med en utmerket passform. Bli inspirert av fine farger og materialer allerede i dag.

British Knights-sko – historie og konsept

Det velkjente skomerket British Knights ble grunnlagt i 1983 i New York. Som den tredje generasjonen innen skobransjen hadde British Knights alle forutsetninger for å lykkes. Noe de også gjorde. Skoene er streetinspirerte med et urbant preg. Med frekke fargekombinasjoner og skikkelige såler skiller disse sneakersene seg ut fra mengden.

British Knights-sko – stiltips og pleie

Se for deg et stilrent antrekk der skoene dine får være blikkfanget – så fett! British Knights-skoene er komfortable å bruke hver eneste dag, og med et stort utvalg av farger og frekke mønstre kan du finne noe som passer til stilen din. Den ordentlige gummisålen gir deg et optimalt grep, og den myke og støtdempende innersålen er skikkelig god.

British Knights-sko online på Footway

Shopping online har aldri vært enklere eller morsommere. Hos oss på Footway kan du klikke hjem et par British Knights-sko. Med gratis leveranse og retur og 180 dager med åpent kjøp har du ingenting å tape.

British knights sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

14 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×