Bronse, Sko

23 treff

Velg deg en skinnende, bronsefarget sko

Trenden med sko i skinnende finish, enten det er gull, sølv eller bronse har vart noen år allerede, og trenden er like levende nå som før. Dette ble bekreftet på årets moteuke i London. Metalliske sko, skinnende sneakers, boots som skinner, glitrende sandaler, sølvforgylte mokasiner og andre fremtredende skodetaljer kommer til syne både på moteoppvisninger og i bybildet. Det er kanskje på tide å bytte ut fjorårets joggesko og sandaler med noe skinnende, med enten en gull, sølv eller en mer funky, bronsefarget variant? Uansett hva du ser etter så er sjansen stor for at du finner det på footway.no.

Skinnende lekkert med bronsefargede sko

Footway.no tilbyr et stort utvalg av skinnende skomodeller for hverdag og fest. Bronsefargede sko kommer som sandaler, ankelstøvletter, høyhælede pumps, ballerinasko, og som sneakers med og uten høy hæl. Gylne sko gir et fint særpreg til de fleste antrekk, og bronsefargete ballerinasko eller mokasiner kombinert med olabukser gir en stilfylt kontrast mellom gammelt og nytt, eller kombiner med maxikjole eller skjørt. Avslappede sandaler i bronse med reimer og skinndetaljer gir den perfekte looken til sommerkjolen eller olabuksen så fort våren er her. Er du av den aktive typen, så har footway.no flere bronsefargede sportssko.

Vedlikehold av bronsefargede sko

Vi er ofte ikke så flinke som vi burde være når det gjelder å ta vare på skoene våre, til tross for at vi ofte bruker dyre sko som går gjennom en belastende behandling i det barske, skandinaviske klimaet. Skinnsko og sko i naturlige materialer bør smøres jevnlig for å holde skinnet pent og mykt. Det vil også gjøre skoene mer motstandsdyktige mot regn og vått vær. Sko i syntetiske materialer kan ofte være enklere å vedlikeholde, men har de blitt skikkelig skitne bør de tørkes med en fuktig klut etter bruk. Tøysko kan i mange tilfeller vaskes i vaskemaskin, men vær spesielt forsiktig med bronsefargede tøysko som kan miste glansen og farge i masinvask.

Hundrevis av bronsefargede sko på footway.no

Footway.no jobber for å være Norges beste skobutikk på nett, både hva gjelder kundeservice og utvalg av sko. I tillegg til å tilby nesten forskjellig 30 000 skomodeller, tilbyr vi også supre betingelser for våre kunder som gratis frakt og 180 dagers åpent kjøp. Bestiller du før klokken 15.00 på hverdager sendes som regel skoene dine samme dag. Footway har jevnlige tilbudskampanjer, så det kan lønne seg å følge med på nettsidene våre. Footway.no tilbyr også prisgaranti, noe du kan lese mer på våre hjemmesider eller snakke om med våre hyggelige kollegaer på kundeservice.

Classic Bronze
Ysidra Bronzer
NYHET
49045 Bronze
SALG
A31087
SALG
Portland Copper
SALG
30657 Nude
SALG
Joanie Bronzer
NYHET
Deanne Bronzer
NYHET
Side 1 av 1

23 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK