Brun, Sko

2 602 treff

Brune sko i mengder hos Footway

Kanskje var de aller første skoene som noen gang ble laget i mykt, brunt lær. Det er noe med den naturlige, gylne brunfargen til læret som gjør at brune skinnsko rett og slett ser utrolig bra ut. Og om skinnet blir slitt så ser det nesten enda bedre ut, og mykt, brunt lær former seg etter føttene slik at de blir behagelige å gå i. Brunt skinn får man i en drøss varianter – og brune sko fås også i en rekke andre materialer enn skinn, både i naturlige som syntetiske materialer. Med flere tusen modeller å velge blant, finner du garantert et skopar som du liker hos Footway.no.

Brune joggesko, dressko, finsko og gummisko

Footway.no har flere tusen skotyper i brunt, og med modeller fra de fleste kjente skomerkene er det garantert noe fint å finne både for dame, herre og barn. Et klassisk valg er støvletter i brunt skinn som kan passe både for ham, henne og de minste. Emma leverer en rekke flotte støvletter i skinn, som for eksempel modellen Justine som er støvletter med en liten, feminin hæl og frynser på siden. Emu sine brune boots i saueskinn holder deg garantert god og varm på føttene uansett vær, og passer perfekt når man skal en helg på hytta.

Stell av brune sko

Footway har et stort utvalg av sko i brunt skinn, som krever kjærlig vedlikehold og omtanke dersom de skal holde lenge. Sjekk hvilken type skinn som skoene dine har før du velger skopleie. Semsket skinn trenger en annen pleie enn glatt skinn. Skinn bør smøres ofte med en god skokrem og impregneres når det er vått ute. Det finnes mange ulike typer pleieprodukter for sko til salgs på nett og i de fleste skobutikker. Har du valgt deg et par sko av et syntetisk materiale kan det ofte være nok å tørke dem med en fuktig klut, og noen tekstilsko tåler en runde i vaskemaskinen.

Åpent kjøp i 180 dager på dine brune sko

Footway.no har tusenvis av brune sko i en rekke merker og modeller. Med et åpent kjøp i 180 dager har du god tid til å prøve skoene dine i ro og mak i stua, kanskje sammen med favorittkjolen eller den nye dressbuksa slik at du er sikker på at du velger de perfekte skoene dine. Footway sitt 180 dagers åpne kjøp er et tilbud som få andre skobutikker kan matche, og gjør at du som kunde får de beste forutsetninger for å finne gode sko. Vil du returnere et par sko, så betaler Footway returfrakten. Ta gjerne en prat med kundeservice dersom du har noen spørsmål.

9719751 Black/multi
Jessica Camel
SALG
Korkis Black
Sp3 Cap Toe Tan Le
FÅ IGJEN
Jessica Stone
SALG
Starlily Bow Grey
SALG
484-0292 Black
SALG
Lina Stone
SALG
N4921-54 Vert
Irving Coffee
NYHET
Oscar G45 Cognac
SALG
71-17001 Camel
SALG
B1422-24 Amaretto
Rafo Exco Cognac
Smilla Moro
SALG
W Adirondack Sand
Nyheter
1307805 3 Braun
NYHET
Courb Navy
NYHET
Balloon Light Beige
NYHET
Cape Town Multi
NYHET
73-42718 Black
NYHET
Emily White
NYHET
Emily Black
NYHET
Side 1 av 44

2602 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK