Bruuns Bazaar Sko Online

0 treff

Bruuns Bazaar-sko - skandinavisk design

Bruuns Bazaar er et verdensberømt varemerke som tilbyr sofistikerte og elegante sko med tidløs design. Med sitt rene og enkle snitt, solide materialer og herlige passform er Bruuns Bazaar-sko det optimale valget. Finn dine favoritter i sortimentet vårt og få inspirasjon til nye antrekk.

Bruuns Bazaar – bakgrunn og kjente modeller

Det danske moteselskapet Bruuns Bazaar ble grunnlagt i 1994 av de to danskene Bjørn og Teis Bruun. I dag er det en av Skandinavias fremste designere som styrer bedriften – Lene Borggaard. Stilen er gjennomgående sofistikert og minimalistisk, med materialer av høyeste kvalitet. Bruuns Bazaar-sko er skapt for den motebevisste kvinnen eller mannen med høye krav til passform og kvalitet.

Bruuns Bazaar-sko – stiltips og vedlikehold

Hva er bedre enn sko som kan brukes til alt? Her finner du mange lekre og trendy Bruuns Bazaar-sko i ulike modeller, som pumps, sandaler, lave sko og sneakers. Velg mellom svale farger som lilla, blått, rustrødt og sort. Kombiner skoene fra Bruuns Bazaar med alt fra dress, finkjole og favorittjeansene dine.

Bruuns Bazaar-sko online på Footway

Hos oss på Footway kan du velge blant et stort og variert utvalg av sko fra Bruuns Bazaar. Her finner du vakre dame- og herresko som følger dagens trender. Vi tilbyr som vanlig frakt og retur, og du vil alltid ha 180 dagers åpent kjøp. Shopping hos Footway skal være både morsomt og enkelt. Velkommen!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK