Sko

81 treff

Nana – sko til hverdag og fest

Nana kan tilby sko til både hverdag og fest. Velg mellom elegante Nana loafers, behagelige boots eller høye og glamorøse sko med hæler. I utvalget vårt på Footway finner du flotte høyhælte sko, lave sko og boots i både nøytrale og mer iøynefallende fargesammensetninger.

Nana-sko – bakgrunn og populære modeller

Nana er et amerikansk merke som ble grunnlagt av Nancy Kaufman i St. Louis. Dette var starten på en rebelsk subkultur med stiler som goth og punk. I dag lager merket også sko til andre stiltyper. Blant Nanas populære skomodeller finner du behagelige kilehæler som gir deg lange og lekre ben, samtidig som skoene er behagelige å gå i.

Nana-sko – solide sko til alle anledninger

Skoene fra Nana kan brukes både til hverdag og til fest. Med kilehæl og stiletthæl kan du enkelt kle opp et antrekk, mens de lange bootsene gir et mer avslappet utseende. Samtlige sko er laget av kvalitetsmaterialer som mokka og skinn, og de varer lenger hvis du pleier dem godt.

Bestill Nana-sko online på Footway

Når du handler sko fra Nana online på Footway, får du rask og gratis leveranse med på kjøpet. I tillegg har du hele 180 dagers åpent kjøp og fri retur. Vi har også svært hjelpsomme kundeservicemedarbeidere hvis du trenger hjelp med noe.

FÅ IGJEN
05079003
SALG
10710
SALG
301001 White
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
20212
SALG
FÅ IGJEN
242008
FÅ IGJEN
20212
SALG
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

81 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK