Sko

81 treff

Bullboxer sko gjør deg glad!

Bullboxer sko er unike og trendy sko for hele familien. De har det lille ekstra som får deg til å smile, og som lar dine føtter få hvile. Dette er flotte sko til både hverdags og fest.

Moteriktige sko fra Nederland

Bullboxer er et nederlandsk skomerke, som gjennom 30 år har opparbeidet seg solid erfaring med å utvikle komfortable sko i god kvalitet. Å lage sko som får deg til å kjenne deg bra og som vil gi deg økt selvtillit har vært visjonen til Bullboxer fra dag en. Deres lærsko håndlages i Portugal, for å sikre at du får akkurat de flotte skoene du fortjener. Du vil finne Bullboxer sko med et trendy design og med stilige farger, mønstre og struktur. Uansett om du trenger noen nye sko til jobben eller til fritid kan du være sikker på å finne de perfekte skoene for deg.

Bullboxer sko – Unik stil og overraskende detaljer

I utvalget fra Bullboxer finner du stilige Bullboxer dressko, som sørger for at mannen har flotte sko både til jobb og festlige anledninger. Disse er flotte til dress og trendy til olabukser. Bullboxer støvletter kommer i sort og ulike nyanser av brunt. Her er det flere overraskende detaljer, som gjør støvlettene til det reneste smykke. Støvlettene vil passe til både skjørt, shorts og stilige bukser. Dette er det rette valget for deg som liker å være velkledd og synes i terrenget. Sko skal være gode å gå i, men det skal også være morsomt og unikt. Nettopp det får du hos Bullboxer.

Sko skal pleies med omtanke

Bullboxer sko skal pleies med omtanke. Vil du at skoene ikke bare skal holde seg lenge, men også se pene ut, er det viktig at de får litt stell en gang i mellom. Dette kan gjøres enkelt ved å tørke av dem med en fuktig klut. Et annet godt råd er at våte sko skal tørkes i romtemperatur, slik at materialet de er laget av ikke blir ødelagt. For å holde dine Bullboxer sko vanntette, er det viktig at du impregnerer dem med et dertil egnet middel før første gangs bruk. Siden er det viktig at du gjentar denne behandlingen med jevne mellomrom. Da får du flotte sko, som sørger for at du ikke bare holder deg god og tørr på føttene, men som også bringer stil og eleganse året rundt.

Bullboxer sko online hos Footway

Leter du etter støvler eller andre skotyper, finner du mange flotte modeller fra Bullboxer her hos Footway. Kolleksjonene inneholder et stort utvalg sko til hele familien. De mange flotte detaljene og den kule stilen, gjør disse skoene til en absolutt favoritt. Ta en titt hos Footway og bestill skoene hjem til deg. Vi har fri frakt og retur, samt hele 180 dagers åpent kjøp.

05079003
SALG
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
242008
SALG
Side 1 av 2

81 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK