Sko

94 treff

Carvela-sko – for den urbane kvinnen

Se for deg trendy sko med unikt design, høy kvalitet og fantastisk passform. Det høres vel bra ut? Carvela-sko er produsert av det alle beste materialet og designet med tanke på den motebevisste storbykvinnen. Her finner du et variert utvalg av sko til både hverdag og fest.

Carvela-sko – bakgrunn og kjente modeller

Carvela er en del av den store britiske skokjeden Kurt Geiger og representerer den italienske moten innen dette merket. Carvela henter inspirasjon fra fargerike og sensuelle Italia, noe som virkelig gjenspeiles i de fantastiske hælskoene deres. Skoene lages av fint skinn, og vakre detaljer er prikken over i-en.

Carvela-sko – stiltips og vedlikehold

Når du virkelig ønsker å føle deg fin fra topp til tå, er sko fra Carvela riktig valg. Merket har et variert utvalg av sko med hæl, lave sko og støvletter av ekte skinn, og du vil enkelt finne sko som passer din stil. Velg blant diskrete sko av sort skinn eller unn deg noe mer iøynefallende.

Carvela-sko online på Footway

Hos oss på Footway kan du alltid finne flotte og behagelige sko. Vi har satt sammen et variert og spennende utvalg av Carvela-sko. Bestill hjem et par behagelige, flotte skinnsko av høy kvalitet allerede i dag! Det er alltid enkelt å shoppe hos Footway. Vi kan tilby fri frakt, fri retur og 180 dagers åpent kjøp.

Janey Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Janey Tomato
FÅ IGJEN
Sophia Black
FÅ IGJEN
Amelia
SALG
Lacy
FÅ IGJEN
Grace Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

94 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK