Sko

110 treff

Marstrand – svensk sko design med smak av hav

Den svenske skoprodusenten Marstrand byr på stilsikre sommersko med tidløs design. Inspirert av det svenske kystlandskapet, og skandinavisk sommeridyll, er dette sko som oser ferie, moro og kyst.Svensk design er selvsagt viden kjent. Stilen er elegant, men uformell. Enkel, men stilsikker. Og alltid funksjonell.Det gjelder i høyeste grad for sko fra Marstrand.

Marstrand – seilersko rett fra skjærgården

Det er særlig de klassiske seilerskoene som har blitt ensbetydende med Marstrand merket. De varter opp med en lang rekke forskjellige versjoner av dette svært så populære moteikonet.Du finner seilersko både for menn og kvinner i utvalget. Ja, også barna har sin egen kolleksjon. Marstrand seilersko foreligger også i et stort utvalg forskjellige farger.Knapt noe fottøy – foruten å gå barbeint på svaberg eller båtdekk – sier «sommer» i like stor grad som nettopp seilersko. Når du velger Marstrand sier du ja til feriestemning.Det gjelder for all del også resten av utvalget. For selv om det er seilerskoene som kanskje er mest berømte finnes det alternativer. Det gjelder både mokasiner, sandaler og såkalte slip-onsDet hele kolleksjonen til Marstrand har til felles er stilrene linjer og en umiskjennelig smak av sommer, sol og strand.

Marstrand sko er et kvalitetsprodukt

Når du kjøper produkter herfra Skandinavia sikrer du seg som regel kvalitet. Det gjelder i høyeste grad for sko fra Marstrand.Både materialer og håndverk holder høyt nivå. Det medfører at du får slitesterke sko som varer. Selvsagt er designen viktig, det er jo snakk om moteprodukter, men ingen liker å kjøpe saker som faller fra hverandre.Hos Marstrand får du kvalitetsprodukter, fremstilt av et veletablert og velrennomert merke. Selskapet har holdt det gående i flere tiår.Det er et klart tegn, selvsagt, på at designen er stilsikker og tidløs. Men også på at kunder som kjøper Marstrand vet at de sikrer seg elegant fottøy som står for en støyt. Som tåler en nordisk sommer hvor sola ikke skinner hver eneste dag, akkurat!

Sommersko fra Marstrand kjøper du online hos Footway.no

Marstrand sko kjøper du enkelt og sikkert hos Footway.no. Utvalget er meget bredt, og du finner grundig informasjon om alle tilgjengelige modeller og størrelser på nettsiden.Selvsagt er bildene store og gode. Du kan virkelig se tydelig hva slags sko du kan vente deg i posten. 

Janey Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Janey Tomato
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Sophia Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

110 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK