C1rca, Sko

1 treff

C1rca-sko til skateren

Hvis du elsker skateboard eller liker skatemoten, vil du komme til å elske C1rca-sko. C1rca-sko har en tøff stil, og du kan velge mellom mange ulike sneakers. Her finner du skomodeller med kraftig gummisåle og mange ulike materialer.

C1rca-sko – bakgrunn og kjente modeller

Den amerikanske klesbedriften C1rca drives av en gjeng med dedikerte skatere som liker mote. Selskapets grunnleggere elsker å skate og stille harde krav til skoene. De skal være så funksjonelle, behagelige og lekre som mulig. Er du ute etter behagelige og smarte sko til skating, eller bare liker skatemoten, vil du garantert finne noe du liker.

C1rca-sko – stiltips og vedlikehold

C1rca-sko holder høy kvalitet, noe som er et must når man skater. Her kan du velge mellom skomodeller av ekte skinn og stoffsko. For at skoene skal holde seg i så bra stand som mulig, bør du smøre inn skinn- og mokkasko med skopleieprodukter.

C1rca-sko online på Footway

Så du har også funnet frem til denne siden! Velkommen til Footway! Bli inspirert av flotte sko av høyeste kvalitet. Bestill hjem et par nye C1rca-sko og hopp opp på brettet. For en tryggere og mer behagelig opplevelse tilbyr vi alltid fri frakt, fri retur og 180 dagers åpent kjøp.

Drifter Desert Camo
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK