Ca'Shott, Sko

1 treff

Ca'Shott – sko som gir deg valuta for pengene

Ca'Shott er merket for deg som leter etter kvalitetssko i tidløst og fint design av høyeste kvalitet. Stilen er rå og tøff, men med myke og feminine innslag. Du kan velge mellom mange ulike skomodeller både med og uten hæl, så du kan finne det nye favorittparet ditt i dag.

Ca'Shott-sko – historie og produksjon

Ca'Shott er et suksessfullt skoselskap som ble grunnlagt i København. I dag består selskapet av et sterkt og motebevisst team. Ca'Shott-skoene blir designet i Danmark etter den klassiske og tidløse skandinaviske designtradisjonen. Materialer som blir brukt, er blant annet ekte kvalitetsskinn fra Italia, og selve produksjonen foregår i Portugal – skomakernes hjemland.

Ca'Shott-sko – passform og pleie

Det som virkelig kjennetegner Ca'Shott, er deres evne til å kombinere sko av høy kvalitet med pent design og komfortabel passform. Her kan du kjøpe både høye hæler, ballerinasko og kule sneakers – alle med samme, komfortable passform. Skinnsko har godt av å bli rengjort og smurt inn av og til. Bruk dertil egnede skopleieprodukter.

Ca'Shott-sko online på Footway

Så gøy at du har funnet fram til oss! Hos oss på Footway er du alltid velkommen til å bli inspirert av fine sko. Her kan du finne trendy Ca'Shott-sko i tøft, moteriktig og komfortabelt design. For å gjøre det enda enklere for deg å shoppe her tilbyr vi alltid 180 dager med åpent kjøp. Gratis levering og retur er selvfølgelig noe du alltid får hos oss.

Falcon
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK