Calou, Sko

48 treff

Svensk trehåndverk fra Calou sko

Calou sko er moderne håndverk basert på tradisjonsrike svenske tresko. Her brukes det materialer av aller høyeste kvalitet gjennom hele produksjonsprosessen. Oppdag en vakker blanding av svenske tradisjoner og moderne mote.

En blanding av det moderne og klassiske

Calou sko så dagens lys i 2005, og har sitt grunnlag i klassiske svenske tresko. Det hele startet da svenske Carina Ek Werderitsch var i Italia og jobbet med en smykkekolleksjon. Her fikk hun inspirasjon til å lage en ny sko basert på svensk kultur. Hun bestemte seg for å ta en titt på den mest klassiske svenske skoen – treskoen. Spørsmålet var om det var mulig å designe nye, unike sko uten å fjerne det opprinnelige klassiske uttrykket. Svaret ble ja. Ser du på skoene fra Calou, vil du tydelig se arven fra den klassiske svenske treskoen. Alle modellene har derimot fått et oppdatert og modernisert uttrykk. Med tradisjonsrikt svensk håndverk har Calou klart å vokse seg store på internasjonal basis.

Calou sko – Det lille ekstra

Calou tresko kommer i en rekke design og former. I kolleksjonen her på Footway vil du finne sko som passer til formelle anledninger som dåp eller bursdag, mens andre modeller er perfekte for hverdagsbruk. Sko fra Calou er en fin måte å tilføye antrekket ditt det lille ekstra, for eksempel til en elegant kjole. Dette er sko som fort kan bli festens samtaleemne. Calou er selvfølgelig også passende til et par enkle jeans når du ønsker å være så komfortabel som mulig. Med andre ord er det nesten ikke et eneste antrekk eller en anledning som disse skoene ikke passer til.

Stødige såler gir komfort

Akkurat som med mange andre tresko er Calou sko bygget på en såle av polyuretan. Dette materialet gir komfort uten sidestykke, enten vi snakker om naturlige eller syntetiske materialer. Med tanke på at Calou skinnsko har en stødig og tykk såle i likhet med treskoene, vil komforten være svært god, selv når det gjelder disse modellene. Calou er et godt valg hvis du har en tendens til å få såre føtter, eller hvis du har problemer med ryggen. Når det gjelder vedlikehold så gjelder de samme regler som med vanlige sko fra naturlige materialer. Rengjør dem regelmessig og bruk passende impregneringsspray for å holde skoene fine så lenge som mulig.

Calou sko online hos Footway

Hvis du er på utkikk etter et par sneakers, vil du også finne dette fra Calou sko her på Footway. Akkurat som med våre andre sko er det alltid rask levering og fri frakt og retur for alle kjøpene. I tillegg er vi så sikre på kvaliteten at vi gir deg 180 dagers åpent kjøp på alt du handler hos oss. Velkommen innom til en hyggelig handel!

Innlegg om Calou
S
Siv Odden -
Vis flere innlegg
Nancy Soft Black
SALG
Knyta White patent
SALG
Molly Black
SALG
Doris Black
SALG
Cia Camel
SALG
Knyta Black
SALG
Natalie Black
SALG
Saga Military
SALG
Inger Black
SALG
Majken Black
SALG
Lea Blue
SALG
Astrid soft Pink
SALG
Tyra Soft Black
SALG
Tilda Soft Taupe
SALG
Nancy Soft Beige
SALG
Minna Soft Black
SALG
Sara Soft Taupe
SALG
Tilda Soft Red
SALG
Linn Soft Nude
SALG
Randi Winered
SALG
Niki Black
SALG
Astrid Brown
SALG
Majken Camel
SALG
Olivia Soft Nude
SALG
Frida Soft Taupe
SALG
Maggie Soft Blue
SALG
Nancy Soft White
SALG
Helga Soft Nude
SALG
Astrid Soft Nude
SALG
Sara Natural
SALG
Freja Blue Navy
SALG
Unn Black
SALG
Frida Soft Lime
SALG
Sara Black
SALG
Freja Glitter
SALG
Linn Grey
SALG
Billigkroken
Side 1 av 1

48 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK