Camel Active Sko Online

0 treff

Camel active-sko – en solid følgesvenn

Camel Active er et merke som passer til den eventyrlige sjel. Inspirasjonen til kolleksjonen er hentet fra naturen, og dermed har den en dus og dempet fargeskala. Skoene er lagd av skinn, men også kanvasmaterialer som gir skoene et mer sporty uttrykk. Skoene passer for den som liker å ferdes ute i naturen, og er solide nok til også å brukes i tøffere terreng. Med sin funksjonelle stil og ergonomiske passform passer Camel Active for deg som vil ha et fartsfylt og aktivt liv.

Camel Active-sko – til eventyreren inni deg

Camel active henter inspirasjon fra reiser og eventyr fra både nært og fjernt. Camel Active-skoene er perfekte å bruke både til hverdags og til festligere anledninger, ettersom de er stilsikre, men samtidig komfortable. Produksjonen startet på 70-tallet da merket ble startet, og tanken var å skape et merke for den eventyrlystne herre. I dag finnes merket representert i over 50 land, og til både menn og kvinner. Skoene er av høy kvalitet, og de er svært solide og varer lenge. En perfekt investering for deg som liker å være ute i naturen, men også for deg som vil ha en komfortabel sko å bruke i byen. Uansett om du skal til ørkenen, jungelen eller traske langs brosteinsbelagte gater, holder du stilen på en komfortabel måte med Camel Active-sko.

Naturlige toner med Camel Active

Det er tydelig at Østen og eventyr fra reiser har inspirert designeren da kolleksjonene ble til. Sandbrune toner blandes med andre naturtoner og gir en stilren og dempet kolleksjon uten utsvevende innslag. På Footway prøver vi å gjøre det mulig for alle å finne sin favoritt, og derfor er utvalget tilpasset enhver smak. Fra mer formelle sko som passer til festlige anledninger, til mer hverdagslige sko eller sko som egner seg til friluftsliv – alt finner du i det brede sortimentet. Med sine subtile fargevalg passer Camel Active-skoene til de fleste antrekk, uansett hvilken stil du foretrekker. Uten å gi avkall på stilsikkerheten finner du lett stilige og trendy sko som passer akkurat deg.

Camel active-sko online på Footway

Hos oss på Footway finner du det du er ute etter. Uansett om du skal ut i skogen og gå tur eller på middag med venner i byen, så finner du sko til alle anledninger her. Med gratis frakt og gratis retur kan du klikke hjem skoene dine på null komma niks, og med våre raske leveranser kan du være sikker på at du får skoene hjem i en fei! Sjekk ut utvalget hos oss på Footway nå!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK