Sko

137 treff

Pointer – sko som kan brukes til alt

Pointer er et merke som lager sko til både jobb og fritid, og til både damer og herrer. Med kvalitetsmaterialer og moderne, men samtidig tidløse modeller og fargekombinasjoner er Pointer-skoene en essensiell del av den komplette skogarderoben. Finn de nye favorittskoene dine i dag!

Pointer-sko – uansett stil eller sesong

Pointer-sko finnes i mange forskjellige modeller og typer, så det er lett for deg å finne en sko som passer nettopp din stil og hverdag, uansett sesong. Velg mellom sneakers, boots og populære Pointer-loafers som du kan matche med antrekkene dine.

Styling og pleie av Pointer-sko

Velg Pointer-sko når du setter sammen antrekket for dagen, og la dem være en matchende komponent som trekker antrekket sammen, eller en spennende kontrast med farge, materiale eller stil! Med rett pleie vil kvalitetsmaterialene i Pointer-skoene dine holde seg fine i flere sesonger og bli et fast og pålitelig innslag i skogarderoben din.

Shop Pointer-sko online

Finn dine nye Pointer-sko her på Footway i dag. I tillegg til et bredt utvalg sko tilbyr vi hurtige leveranser, fast gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager, så du har god tid til å prøve skoene dine i ro og mak.

Formiga Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Courb Black
FÅ IGJEN
Courb White
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Courb White
FÅ IGJEN
Canica Navy
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

137 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK