Caprice, Sko

43 treff

Gå på skyer med Caprice sko

Caprice sko med sitt slagord ""Walk on air"", er så komfortable at du nesten ikke merker at du har dem på deg. Selskapet arbeider aktivt for å øke komforten og fortsette å være et globalt selskap.

Slipp deg fri

Tyske skomakere er kjent for sin nøyaktighet og deres bevissthet på kvalitet. Caprice sko er intet unntak, og denne merkevaren har stadig vokst i popularitet siden oppstarten i Primasen 1990. Selskapet henvender seg til motebevisste mennesker som ikke ønsker å inngå kompromisser på komfort. Sko bør være behagelige å bruke i timevis. Derfor har skomakerne ved Caprice stadig utviklet nye ideer om hvordan skoenes komfort kan bli enda bedre. Tradisjoner forenes med det moderne liv, ved at skoene fungerer godt både på jobb og i en aktiv hverdag. Føttene skal ikke lenger trenge å bli innestengte i ubehagelige og stive sko. Det er tid for frihet!

Dans hele natten med Caprice sko

Caprice sko walking on air inneholder den patenterte sålen som selskapet har oppfunnet. I tillegg til å gi god demping, beskytter den også mot både varme og kulde. Med Caprice antishock i hælen gir 300 små luftbobler en følelse av å flyte opp. Merkets kolleksjon omfatter klassiske pumps samt sommerlige ballerinasko. I de senere årene, har til og med kule Caprice joggesko fått plass i samlingen. Disse passer sammen med et ryddig og avslappet antrekk til søndagsturen. Skal du på fest, men vegrer deg for å gå i høye hæler hele kvelden? Er du kanskje en av dem som sparker av seg skoene under bordet? Et tips er å se på sko fra Caprice, som gir deg muligheten til å danse hele natten lang uten ubehag. Skoene er også tilgjengelige i halve størrelser og med ekstra bred passform.

En innovasjon for foten

Som med alle andre sko må du vedlikeholde dine Caprice sko for å holde de fine i lengre tid. Tørk skoene med en fuktig klut hvis de blir skitne, og smør Caprice skinnsko regelmessig med skokrem. Bruk gjerne en skoblokk slik at skoen holder den rette fasongen. Man kan ikke gjøre skoen større, men det er alltid mulig å legge inn en ekstra innersåle for å få skoen til å passe. Husk også at skoene trenger å hvile - føttene svetter selv om det ikke alltid er merkbart. Det er lurt å variere mellom flere par for å få skoene til å vare lenger. Da er det jo flott at vi har et så bredt utvalg!

Caprice sko online hos Footway

Her på Footway finner du sko for alle anledninger. Kanskje trenger du nye støvler til barnet eller et par fine sandaler til deg selv til sommeren? Med hundrevis av merker i utvalget har vi noe for selv den mest kresne. Glemte du å kjøpe et par sko til helgens fest, men har ikke tid eller ønske om å gå til en fysisk butikk? Ta det rolig, handle dine sko på Footway med rask levering og fri frakt. Nye sko er bare ett tastetrykk unna!

Innlegg om Caprice
M
Mette Borlaug -
Vis flere innlegg
Effi Beige Nubuc
SALG
Effi Yellow Sued
SALG
Manou Black Nappa
NYHET
Manou White/ Silver
FÅ IGJEN
Ivy Rose Nappa
NYHET
Manou White Nappa
NYHET
Chenoa Camel/sand
SALG
Ashley Grey
SALG
Genia-1-1
SALG
Carla Red Suede
NYHET
Carla Black Nappa
NYHET
Kenzo Leo Comb
NYHET
Nyheter
Kenzo Leo Comb
NYHET
Manou White Nappa
NYHET
Ivy Rose Nappa
NYHET
Carla Red Suede
NYHET
Carla Black Nappa
NYHET
Manou Black Nappa
NYHET
Side 1 av 1

43 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK