Castaner, Sko

4 treff

Castaner-sko – sommerlige sko i lekkert design

Når våren og sommeren endelig kommer, er det på tide å slippe føttene fri. Med et par nydelige Castaner-sko i en fin farge eller mønster er du klar for å vise fram føttene dine. Velg mellom mange forskjellige skomodeller og farger. Castaner-skoene er av høyeste kvalitet og har en komfortabel passform.

Castaner-sko – historie og konsept

Castaner er et verdensberømt skomerke med butikker i Tokyo, Madrid, Paris og Saint Tropez, for å nevne noen. Den første butikken åpnet dørene i 1994 i Barcelona, men Castaner er mye eldre enn det. I 1927 ble den første fabrikken åpnet, og i løpet av hele 1900-tallet designet og lagde Castaner fantastiske sko som satte tydelig preg på moten. Best kjent er de for espadrillosene sine – de hadde nemlig den første modellen på markedet.

Castaner-sko – stiltips og pleie

I dag kan du kjøpe fine Castaner-sko i forskjellige modeller. Her finner du blant annet klassiske espadrillos som passer perfekt til et par jeans. I sortimentet er det også et stort utvalg av sko med kilehæler i forskjellige mønstre og farger. Match gjerne med en lang sommerkjole eller kanskje et par høye shorts. Sko fra Castaner kan piffe opp et hvilket som helst antrekk.

Castaner-sko online på Footway

Ønsk sommeren velkommen på best mulig måte – med et par Castaner-sko. Vi på Footway har samlet sammen et variert sortiment av lekre sko med kilehæler i fargerike mønstre. Du betaler kun for skoene, akkurat som i en vanlig butikk. Frakten og eventuell retur spanderer vi. Du har god tid til å prøve skoene dine. Hos Footway får du nemlig alltid åpent kjøp i 180 dager.

Beso 10
SALG
Beso 8
SALG
Kiki
SALG
Beso 10
SALG
Nyheter
Kiki
SALG
Beso 8
SALG
Beso 10
SALG
Beso 10
SALG
Billigkroken
Beso 10
SALG
Beso 8
SALG
Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK