Cat sko online

|

Side 1 av 2

Caterpillar Inc.

Caterpillar produserer sko og støvletter som fører tankene til byggeplasser med støvete miljøer og lukt av dieselolje. Fra begynnelsen av ble skoene laget for å være arbeidssko, men nå er de også beregnet på hverdagsbruk. Med en rå og tøff stil med høye krav til varighet og komfort skaper Caterpillar sko som går under namnet CAT, og som har oppnådd popularitet verden over. CAT lager egentlig gravemaskiner, men har tatt steget inn i moteverdenen på en uventet måte. Det tøffe designet og utseendet har blitt populært, og ikke minst har de blitt favoritter på grunn av den enorme slitestyrken. Skoene lages hovedsaklig av lær, og de blir bare bedre med årene, siden de får en fin slitasje på overflaten som bare gjør dem finere.

CAT – fra gravemaskiner til sko

Caterpillar-sko har blitt produsert i mange år. Foretaket Caterpillar Inc. laget fra begynnelsen av kun gravemaskiner og andre maskiner, og tok steget inn i moteverdenen da de bestemde seg for ogsåå begynne å produsere arbeidsklær. Med det slitesterke materialet og tøffe utseendet vokste merket hurtig i popularitet og nådde ut til den brede massen. Skoene er i dag populære blant for eksempel musikkartister, først og fremst innen hiphop. Skoene finnes både for både kvinner, menn og også for barn, og de er perfekte for det skandinaviske klimaet, ettersom de holder føttene varme og tørre, samt at de har en slitesterk overflate.

CAT – hverdagssko med edge

Hos Footway finner du et bredt utvalgt av CAT-sko. Alt fra sneakers til de klassiske vinterskoene i gult, som passer til hverdagsbruk med jeans og en t-skjorte, eller for vinterlooken med dunjakke og strikket lue. Skoene passer også utmerket for deg som liker friluftsliv, kanskje en tur på fjellet, eller bare på en campingreise hvor du kan tråkke i det ene og andre. Merket er unikt på den måten at de ikke har noen formelle sko, men snarere har valgt å satse på hverdagssko for alle anledninger. Men ingenting hindrer deg fra å kombinere skoene med en dressbukse for en cool hverdagslook.

CAT-sko online på Footway

Footway er en stolt forhandler av merket CAT, og vi har et bredt sortiment av disse slitesterke hverdagsskoene! Bestill dine egne CAT-sko med gratis frakt og gratis retur, og du har selvfølgelig også fantastiske 180 dagers åpent kjøp for å finne ut om dette er skoene for deg!

CAT

Få igjen
Hogan Brown
Få igjen
Decade Black
Få igjen
Sherman Black
Få igjen
Ricochet SB
Få igjen
Maxwell
Få igjen
Neder
Få igjen
Få igjen
Få igjen
Maxwell
Salg
Sano
Salg
Sano
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

108 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×