Celavi Sko Online

0 treff

CelaVi – sko til inspirasjon

Tenk å få være et barn igjen, og få løpe rundt omkring ute og plaske i sølepytter – vidunderlig! La barna kose seg med lek og tøys uten å måtte forsake noe ved å overraske dem med et par komfortable CelaVi-sko. Her finner du komfortable støvler i forskjellige modeller og med glade farger og mønstre. Perfekte til våte og regntunge dager.

CelaVi-sko – historie og bruksområder

Det danske merket CelaVi ble utviklet med barna i fokus. Det skal være gøy å leke og være barn, uansett vær. Nettopp derfor har CelaVi lagd kvalitetssko helt fra begynnelsen av. Her kan du finne behagelige støvler som er helt vanntette og har god passform. De fine fargene og kreative mønstrene bidrar til leken og kan være inspirerende for de små.

CelaVi-sko – stiltips og pleie

CelaVi-sko er lagd av naturgummi av høy kvalitet. De har deilig passform og er håndlagde fra bunnen av, og derfor er CelaVi et utmerket valg til regntunge dager. Takket være den isolerende gummien holder barnets føtter seg tørre og varme hele dagen. For ekstra varme kan barnet ha på seg deilige raggsokker.

CelaVi-sko online på Footway

Hos oss på Footway kan du finne sko til hele familien. Vi har et stort utvalg av sko til barn, og CelaVi er en stor favoritt. Ikke bekymre deg for frakten, den spanderer vi. Retur er også gratis, og du får 180 dager med åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×